Corona - rabat: Få rabat på dit forløb

50 minutters fedtforbrændende, muskelopbyggende træning

Så er jeg online med min træning. 
Byg muskler, forbrænd fedt og ha det sjovt. Masser af inspiration til din egen træning. Ubegrænset adgang efter første træning. Jeg er med, hele vejen med teknik og udførlig udøvelse af øvelserne, så I kan følge med og få det bedste ud af det.

Jeg har valgt at lægge mere energi i onlinetræning, så hvis du lige nu ser dig selv enten holde formen, komme i form eller du er i gang med et vægttab du gerne vil holde på rette kurs, synes jeg du skal deltage.
Holdene er for alle, og når du har betalt 30 kr. een gang, har du ubegrænset adgang til videoen, efterfølgende.

Jeg træner altid effektivt, og ønsker også at I skal få oplevelsen af, at I får musklerne godt aktiveret og fedtforbrændingen skudt i gang. Hvordan og hvorledes, gennemgår jeg altid inden træningen går i gang. Og I får svar på jeres spørgsmål inden, hvis I har brug for det, via hold-chatten.

Læs meget mere om holdene er og vær opmærksom på, jeg opdaterer holdplanen løbende. Der er mellem 20-30 pladser på hvert hold:
BOON TV KIRA EGGERS

Udstyr: Både med og uden.
Elastikker (jeg anbefaler pink og de tre små til vores træningstimer sammen) www.missfit.dk kode KIRA giver gratis fragt ved køb af to varer min.
Håndvægte, måtter: www.billig-fitness.dk kode kira10 giver 10% rabat på de fleste produkter.

Kontakt mig for spørgsmål
os@dkira.com

www.goodfitness.dk 

 

HVAD ANDRE SIGER:

Ingen kommentarer endnu

Jeg vil gerne høre din mening eller hvis du har gode tips og tricks.

Jeg vil høre din mening

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Corona - rabat: Få rabat på dit forløb