Mystik på Maldiverne

Tykke dyr: Rabat til de runde pelsklumper

 

Reklame for Olivers Petfood.

 

Hver tredie hund i Danmark er overvægtig! Det er alligevel ret meget! Det går jo den forkerte vej, og ligesom med os mennesker, forkorter det deres liv, de kan få livsstilssygdomme og i det hele taget smerter i ben, ryg og led generelt, samt besvær med at bevæge sig frit og frejdigt. Det er jo synd og ikke noget man bør byde sine dyr.

Opi er ikke sådan en, der spiser hele tiden. Hun har skålen fremme altid med mad, det er så nemt! Hun får også Olivers produkter og har fået det, de ni år jeg har haft hende (hun er snart 11).

Hun har aldrig haft trangen til at spise alt på een gang, ligesom mange labs og retrievers har, eksempelvis, de opfører sig jo som om de er konstant sultne 😅. Det er de måske også.
Hvis jeg var hund, havde jeg været en lab, jeg kan også altid spise, selvom jeg ikke gør det.

Rabat
Det var nok den I kom efter, så here goes…
Har din hund været lidt for langt fremme med julesnuden, så kan du jo roligt indrage ham eller hende i dine egne jeg – har -hygget – mig – flere – kilo – på – og – de – skal – af – projekt, for der er nemlig foder at få til anledningen.
Slå dig sammen med din hund, gør det til jeres projekt og få gået nogle ture, spist ordentligt samt nyd en treat i ny og næ. Det skal man nemlig også kunne, i en dejlig og balanceret hverdag.
Hvis du shopper vægtkontrolsprodukter (8kg poser), får du 25% rabat til og med den 13.1.
Du kan også blive medlem og få Club Olivers priser, de er nemlig ret fordelagtige!

Vægtkontrolfoder
Blandt andet med nedsat indhold af fedt og øget indhold af fibre, som giver øget mæthed. Så skal din hund tabe sig, eller blot ikke blive for tyk, men samtidig også føle sig mæt, kan vægtkontrol anbefales.

KLIK HER, FOR VÆGTKONTROL FODER 
Rabatten på VK foder 8 kg.poser, gælder til og med på mandag den 13.1.20.

Foderet
Foderet er optimeret med: OLIVERS triple fiberplan – ærtefibre, roefibre og cikoriefibre, OLIVERS flex-c – glukosamin og chondroitin, OLIVERS omega-3 boost – fiskeolie, OLIVERS digestion boost – funktionelle fibre mm. (fos, mos, yucca), OLIVERS aura boost – med naturlige biologiske antioxidanter. Weight control grain free er fremstillet af de bedste ingredienser af høj kvalitet.

Hos OLIVERS tilsættes ingen kunstige farvestoffer, smagsstoffer eller konserveringsmidler til foderet.

TIPS:
– Mål dit kæledyrs mad, så denne ikke overspiser
– Placer mad i legetøj, eller på anden udfordrende måde, så det kræver lidt bevægelse eller udfordringer for dem, at få fat i maden
– Gem noget af maden til din kat rundt omkring i huset, så maden skal “jages”, især hvis det er indendørskat. Det vil også mentalt stimulere den, ud over den skal bevæge sig for at få maden
– Husk at leg og gå ture med din hund. Din kat især som indendørs skal aktiveres for mental og fysisk sundhed 

 

Opi med sin første moar, min veninde Ninna.Hun var SÅ skrap overfor den anden grand danois, at det simpelthen ikke gik. Ingen tror på det fordi hun er så sød og mild, men kæft en kælling hun kan være 😭🤣

 

Som det ses  på de to billeder her, Opi har også engang været tynde med ø. 🙈 DET gik jo ikke, så på slankekur med hende og foderskift!

Når man ved en fejl køber en kurv der er for lille …

…men hvad skal hun også med den? Hun ligger jo i sengen – eller gjorde. Min kæreste vil ikke have det, for der er ikke plads til ham så, siger han. Vås, siger jeg, han kan da bare trække maven ind og ligge helt udstrakt 🤷🏻‍♀️

 

Opi og mine katte er ambassadører for Olivers Petfood 
Følg Olivers på instagram og hent endnu flere tilbud 

Ingen kommentarer endnu

Jeg vil gerne høre din mening eller hvis du har gode tips og tricks.

Jeg vil høre din mening

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Mystik på Maldiverne