For tyk til intimbabering

Jeg troede hun skulle dø

Reklame: Olivers Petfood

Kender I det? Med gamle kæledyr, føler man nærmest man får hver dag foræret. Opi er 10.5 år gammel og en grand danois. Odds´ne for, at hun bliver meget ældre, er ikke så store, men derfor er det virkelig hårdt de dage, hvor jeg kan begynder at føle at hun er ved at slippe livet.
Det er sket to gange nu, at jeg har tænkt. Shit! Nu sker det!
Begge gange, har hun været helt mat i øjnene, ugidelig, uden kræfter og livsglæde. Begge gange, er udsprunget sig af, at hun har haft ondt et sted, den ene gang ryggen og så den anden gang nakken.
Hun nægtede at spise, ville helst ikke ud at gå, og da slet ikke drikke vand.
Når Opi ikke har appetit eller jeg føler hun ikke drikker nok, koger jeg kylling og ris og blander det med hendes mad som alle dage har været fra Olivers, og så køler jeg kyllingevandet ned, og lader hende drikke det (jeg blander det op med vand, så jeg har til et par dage).
Og så krydser jeg fingre!
Desuden får hun CBD olie. Det giver jeg hende fordi jeg ved det får hende til at slappe FULDSTÆNDIG af, så kroppen kan restituere.

Og hvordan er Opi blevet så gammel?
Normalt bliver grand danois hunde ikke så gamle. Men jeg tror, at en kombination af fornuftig motion, restitution, og ikke mindst og meget vigtigt: Sund og god kvalitetsmad har en meget stor betydning for hvorfor hun i dag, er så rørig, energisk og “på”.

Når hun får de der som jeg jo mener er nærmest nær-døden øjeblikke (min hjerne koger jo over af bekymring), så er jeg klar til at sige farvel! Jeg kan stirre på hende længe for bare at være sikker på, jeg husker alt ved hende.
Men pludselig, så springer hun op som en trold ud af en æske og vil gå lange ture, aktiveres, nusses og fodres.
Og man tænker: HVAD sker der lige?!
Jamen i går, der måtte jeg da ud kl 21.30 i – var det minus grader? – og gå i en halv time. Hun ville sgu ikke sove.
Naturligvis går jeg med hende så meget hun selv vil, for jeg fornemmer hun er god til selv at melde pas når hun ikke lige orker. Når hun så gør, så skal hun da så sandelig også stimuleres, så må jeg bare fryse og glæde mig over, at min hund trods alt har det så godt.

Tak Olivers, for vores lange samarbejde. Opi har aldrig fejlet noget alvorligt, kattene har heller ikke og dem har jeg haft mellem 2 og 12 år.
Vi er meget glade!

FISK SPÆNDENDE TILBUD på OLIVERS hjemmeside, blandt andet ved at tilmelde dig nyhedsbrevet, hvor du kan høste dig nogle gode rabatter :)

Ingen kommentarer endnu

Jeg vil gerne høre din mening eller hvis du har gode tips og tricks.

Jeg vil høre din mening

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

For tyk til intimbabering