Alt er gået galt denne her uge...ALT

Se min sommer-vom: Projekt stram i farsen!

Well, well, well!
Har det lige været en god sommer? Det ser sådan ud :)
Jeg har taget næsten…6 kg på siden marts.
Min sommer starter tidligt, jeg ved ikke med jeres!

Det har været en god sommer, det skal jeg så lige sige. Intet er fortrudt!
Nu siger du sikkert: Du er da ikke tyk. Eller også tænker du: God ide, at du lige kommer i gang med projekt stram i farsen! Du trænger!
Men faktum er, jeg dømmer personligt ikke andres valg om at ville tabe sig eller tage på. Det er da ens eget valg om man føler sig tilfreds eller gerne vil ændre på noget. Jeg er personligt træt af følgende:
Tøjet strammer
Jeg har det bedre i en slankere krop
Jeg vejer nu 63.4 og jeg skal ned omkring de 58 kilo

TIP: Join min master class for fitness her

Jeg vil gerne tabe hvertfald fire kilo inden jeg skal til Mexico den 14. november – og I KAN JOINE MIG! 
Hvad enten du gerne vil tabe dig det samme som mig eller trænger til en kickstart til at komme i gang uanset hvad du vejer, så kan du starte hos mig her og så kan vi gøre det sammen: goodfitness.dk (jeg laver også skræddersyet kostplaner og træningsprogrammer uden forløb under PLANER)

Find mig instagram 

De sidste dumme kilo
Jeg tror af mange af os, der oplever at have  fem-seks kilo (tilbage) at tabe, føler at det ikke er så slemt at man går helt i fosterstilling over det, men omvendt heller ikke det man ønsker for sig selv. Desuden glider de ikke ligefrem af af sig selv, der skal arbejdes for det, og mange giver op inden de faktisk har nået deres drømmemål.

Newsflash: Det er nogle svære kilo at tabe. Det er altid svært med de “sidste” kilo. Når man vejer væsentlig mere for meget, så er man mere tilbøjelig til at tabe det. Kroppen vil generelt gerne holde på det fedt den er vant til, og derfor er motion og styrketræning især, rigtig godt, fordi det giver kroppen øget forbrænding og dermed giver plads til kalorieforbrænding. Motionerer man ikke, vil kroppen efter noget tid snarere holde på fedtet frem for at smide det. Sænker forbrændingen. Når man så når de kritiske kilo ala mine, begynder kroppen at sænke forbrændingen og øge appetitten så derfor skal man være ekstra opmærksom. Det har man nogle gange brug for noget hjælp til :)

Derfor virker yo-yo vægttab ikke
Det og meget mere taler jeg om i mit nye PROGRAM PÅ BOON VIDEO! Et helt nyt koncept, hvor jeg i NÆSTE uge vil tale ONLINE og du kan deltage HER – om slankekures manglende effekt og om hvorfor det generelt er så svært at tabe sig, både mentalt og fysisk. Jeg vil give jer råd til at få jeres vægttab i gang på en sund måde som holder! Som ikke omhandler besværlige kure og sult.
Hvad sker der egentlig når vi taber os meget hurtigt?
Vi taber muskelmasse hvis vi ikke træner. Og når vi så begynder at spise almindeligt igen, tager vi det på, dog bare ikke som muskler, men som fedt!
Den onde cirkel skal man ud af og jeg vil gerne hjælpe.
DU KAN GÅ IND HER OG TILMELDE DIG. 
Jeg går LIVE på onsdag og jeg taler om det vægttab jeg skal igennem nu, mine strategier, min kostplan og min målsætning! Du kan helt sikkert drage nytte til dit eget vægttab.
Jeg skal nok guide jer.

TID: Onsdag den 9.10. klokken 20.00 til klokken 21.15 
Du kan gå på online her og husk det er interaktivt, så du kan stille spørgsmål til mig i et chat vindue løbende! 

Lad os få styr på facts og myter, ændring af livsstil og få et overblik over: Hvordan bliver man slank (igen). 

I kan starte OP sammen med mig på goodfitness.dk enten med et forløb eller blot en kostplan og et træningsprogram. I et forløb kommer træningsprogammet med gratis.
Alt er skræddersyet til DIG.

Jeg smider selvfølgelig efterbillederne på bloggen til den tid :)
JEG STARTER PÅ MANDAG med min plan, skal I være med?

Ingen kommentarer endnu

Jeg vil gerne høre din mening eller hvis du har gode tips og tricks.

Jeg vil høre din mening

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Alt er gået galt denne her uge...ALT