Kæreste get-away på budget: Kiev

Jeg har ikke fået de her læber af at fløjte

FØR:
Her er det sjovt nok mest overlæben man kan se muskelskaden i.

 

(reklame)

Nu kan enhver med øjne i hovedet jo se, at mine læber ikke er umålelige. Men de er større end de plejer at være!
En af grundene til, at det ikke fremgår så tydeligt er fordi jeg fik lagt Juvederm ind for oven og ikke fra indersiden af læberne.
Det er der en bestemt grund til: Hvis jeg skal have noget i læberne, skal man kunne se mine fortænder når jeg taler eller smiler. Jeg synes ikke det er pænt når man ikke kan åbne munden for bare fillers. Hvor det ligner man ikke har tænder men bare een stor læbe.

Jeg fik det lagt ind langs den øverste læbekant, og jeg synes det er pænt. Det har bare givet noget naturlig fylde. Mit håb var, at det i underlæben kunne udligne den skade jeg har, hvor nogle muskler er “døde”.
Jeg faldt som barn og slog læben, og siden da, har den været skæv hvilket altid har irriteret mig.
Jeg har også lidt af det samme i overlæben, dog ikke så grelt. Eller nogle dage er det værre end andre og jeg sletter omgående billeder hvor det er tydeligt, så meget hader jeg det.

 


Hvis du skal have noget i læberne eller andre steder, så prøv hos Kim hos Inito, jeg føler virkelig Kim er kritisk og god til at sige ja og nej. Han fyrer ikke bare nåle ind for pengenes skyld. Men tager højde for, hvad der klæder dig. Han er ret ærlig, så du skal ikke tage det personligt hvis han siger “Du skulle hellere få noget der, din hud er ret løs”. Han giver hvertfald sit bud på, hvad du kan gøre for de bedste resultater.

Du kan i øvrigt se os her:
PLASTIK KONGERNE 

Jeg medvirker i episode 4.

Ingen kommentarer endnu

Jeg vil gerne høre din mening eller hvis du har gode tips og tricks.

Jeg vil høre din mening

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Kæreste get-away på budget: Kiev