Brødelskere! Moderne, budgetvenligt og eksklusivt rugbrød

Min dag i Tjernobyl

Jeg har været i Kiev og i den forbindelse var jeg også i Tjernobyl .. eller Pripyat hvor eksplosionen på kraftværket ramte værst.
Desværre har jeg ikke mulighed for at vise og skrive så meget endnu, da jeg venter på at Ekstra Bladet bringer min artikel om turen, som giver gåde råd og tips til både Kiev som er en skøn by, men også til hvordan du kan booke en tur til Tjernobyl og få det bedste ud af den.
Jeg lægger mere op når artiklen har været bragt.

Ingen kommentarer endnu

Jeg vil gerne høre din mening eller hvis du har gode tips og tricks.

Jeg vil høre din mening

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Brødelskere! Moderne, budgetvenligt og eksklusivt rugbrød