Sommerhus til salg!

Serier du (måske) ikke kender – men du gerne vil se

Ahhh, så blev det søndag igen!

Her er nogle af mine favoritserier. Uden tvivl, jeg ville have overset et par af dem, var de ikke blevet anbefalet af andre hvis dømmekraft jeg stoler på. Blandt andet Bodyguard, The Night of, Quicksand.

Læs også: Det får du i et personligt online forløb

Nu giver jeg lige stafetten videre, og måske redder det din aften på sofaen.

Læs også: Min date fra Beverly Hills 90210

Mit problem er, kan jeg ikke lide en serie inden for 10 sekunder, springer jeg enten frem til femte afsnit således karakterene er i gang, for så at se de første afsnit senere eller jeg dropper det helt. Vældig modent af mig. Blandt andet var det mit trick med The Affair som jeg godt nok synes var længe om at komme i gang, men nu nyder jeg det langsomme tempo.
Under en serie-tørke, måtte jeg virkelig tage mig selv i, at se nogle serier jeg ellers ikke ville have klikket på.

Her hjælper det på det, at Thomas er mindre kritisk, jeg synes det er nemmere at give serierne en chance, når vi er to om det.
Anyway, håber dette kan inspirere dig.

THE NIGHT OF
HBO Nordic
8.5 på IMDB
8 afsnit, mini serie
Trailer:

TOP OF THE LAKE
HBO Nordic
7.5 på IMDB
2 sæsoner
Trailer:

THE SINNER
Netflix
8.0 på IMDB
3 sæsoner
Trailer:

13 REASONS WHY
Netflix
7.9 på IMDB
3 sæsoner
Trailer:

CITY ON A HILL
HBO Nordic
1 sæson
Trailer:

BOSCH
HBO Nordic
8.4 på IMDB
5 sæsoner – en sjette på vej
Trailer:

QUICKSAND
Netflix
7.6 på IMDB
1 sæson
Trailer:

THE TRUTH ABOUT THE HARRY QUEBERT AFFAIR
HBO Nordic
7.4 på IMDB
1 sæson
Trailer:

QUEEN OF THE SOUTH
Netflix 
7.9 på IMDB
4 sæsoner (3 sæsoner på Netflix)
Trailer:

THE AFFAIR
Netflix
7.9 på IMDB
5 sæsoner på HBO Nordic og 4 sæsoner på Netflix
Fun fact: Den sidste sæson har Claes Bang med
Trailer:

POWER
HBO Nordic
8.2 på IMDB
6 sæsoner
Trailer:

THE BODYGUARD
Netflix
8.2 på IMDB
1 sæson
Trailer:

Ud over det, kan jeg anbefale Big Little Lies, Designated Survivor, Green Leaf, Ozark, The Fall, How to get Away with Murder, Homeland, Scandal, Broen, The Good Wife, Suits, Making a Murderer, Chernobyl.

Har I nogle anbefalinger? Smid en kommentar. Det er trods alt netflix and chill dag i dag :)

Ingen kommentarer endnu

Jeg vil gerne høre din mening eller hvis du har gode tips og tricks.

Jeg vil høre din mening

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Sommerhus til salg!