Serier du (måske) ikke kender - men du gerne vil se

Brødelskere! Moderne, budgetvenligt og eksklusivt rugbrød

For nylig, blev jeg inviteret til et pressevent af Schulstad. I ved, dem med Danmarks bedste fødevare: Rugbrød!
Der sket noget nyt på den front og det vil jeg dele med jer. Men først vil jeg lige dele en bekymring jeg har, og nogle vil kalde det at missionere, men det er vigtigt.

Undersøgelser viser, at rigtig mange spiser hvidt brød i stedet for rugbrød. Undersøgelser viser, det starter i barndommen. Min generation spiste rugbrød alllll day everydaaaay. Men børn i dag? Nope! Total nedadgående kurve. I stedet fodres de med hvidt brød. Hvidt brød er ikke godt for ænder og det er ikke sundt for mennesker. Lad det være sagt: Hvidt brød er dejligt! Elsker det selv, men det hører til sjældenhederne at jeg spiser det, da det intet giver mig næringsmæssigt andet end hultomme kalorier. Så frem med rugbrødet, forældre, så jeres børn får et sundt forhold til det :) Jeg er stor rugbrødselsker. Det er praktisk, smager godt, mætter og meget mere.

Se her, hvad du får ud af det: 
Rugbrød
Kerner
Fuldkorn
Masser af vitaminer og mineraler
Masser af fibre
Gode og sunde kulhydrater
Holder dig mæt længere
Smager lækkert med pålæg både frisk og ristet
Kan tages med overalt

Hvidt brød
Smager godt med pålæg
Godt for hurtige kulhydrater, eksempelvis hvis man er ved at gå kold på en løbetur eller cykeltur hvor man skal præstere
Kan tages med overalt
Thats it!

Bryghuset Møn har i samarbejde med Schulstad, lavet et brød og i den forbindelse var jeg inviteret til smukkeste Møn til frokost. Vi blev hentet i bus alle sammen og kørt tilbage igen. Superfint event og meget oplysende.

Signaturbrødet her, er et brød af høj kvalitet til rimelige penge, således du ikke behøver at tage til Emmerys eller Lagkagehuset for kvalitetsrugbrød. Brødet fås i alle supermarkeder og passer til alle familier og lejligheder, men gerne til dig, der ønsker ekstra god smagsoplevelse, selvforkælelse, men ikke føler for at smide så mange penge efter et brød. MIG!! Jeg køber altid mit brød i supermarkedet, det er jeg ret godt tilfreds med.

Samarbejdet er ikke som sådan fordi du skal have øl-brød, men brødet er sammensat af en opskrift baseret på kernerne fra bryggeriet og baseret på et tæt samarbejde hvor man ønskede at forbinde bryggeriet til brødet. Vi fik lov at snuse og smage til ingredienserne som blandt andet er lakridspulver og kirsebærsauce. Ud over det, Møns Bryghus malteder ugkerner, korn og så det sædvanlige gær, vand, salt etc.

TIP: Kirsebærsaften er skam også lokal og fra Skælskør.

Vi fik lov at smage på flere øl fra bryghuset til vores frokost, som selvfølgelig bestod af brødet. Blandt andet øl hvor lakridsen indgår. Kirsebærsaften er inspireret af Møns Bryghus økologiske kirsebærdrik, som er blot et af de mange drikke i sortimentet.

Vi fik en rundvisning, et lille foredrag og så fik vi ellers øl og brød så hatten passede – i øvrigt til min store glæde. Det ER bare anderledes med en specialøl. Jeg er personligt ikke til en typisk dåseøl. Jeg kan godt lide tanken om en god, pæn flaske eller en anderledes smagsoplevelse.
Maden var virkelig lækker, der var lavet vegansk til mig og det var så godt at jeg høfligt bad om mere mad 😬 – der var heldigvis nok!

Hold øje med brødet HER + læs meget mere om Schulstads autentiske historie

 

Her er lidt billeder fra turen og som det kan ses, fik jeg lige indhentet en masse forsømt med Mette :) (frkvilstrup.dk)

F U N  F A C T S:
Schulstad blev stiftet af Viggo Schulstad i 1800-tallet
Schulstas rugbrød er lavet af surdej
I gamle dage, æltede man brødet med fødderne
Vi har spist rugbrød i  Danmark siden vikingetiden
Schulstad rugbrød er langt oppe på klimavenlighedsskalaen – modsat ris og kød
Schulstad rugbrød er bæredygtigt og plantebaseret
Det er andet brød i serien Premium. Første brød blev udviklet med Restaurant Gilleleje Havn og var en bestseller
Brødet smager ikke af lakrids eller kirsebær, det er en samlet smagsoplevelse
…EN JEG ANBEFALER!

 

 

Ingen kommentarer endnu

Jeg vil gerne høre din mening eller hvis du har gode tips og tricks.

Jeg vil høre din mening

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Serier du (måske) ikke kender - men du gerne vil se