10 + 1 ting du ikke vidste om mig

Beskyldt for at sælge våben

Jeg havde da aldrig troet, at jeg skulle blive anklaget for den slags.
To uskyldige stole, er lige pludselig hårdt ridset op, blevet til en sag om at jeg sælger stjålne varer, våben, dyrebørn på Facebook Marketplace.

Jeg lagde en annonce op med nogle stole:

Og min annonce blev ikke godkendt fordi de mente jeg solgte noget ulovligt. Den skulle så til review og nu her et døgn efter, er annoncen afvist med påskud om at jeg er våbenhandler eller sælger stjålne ting eller noget i den stil.
Jeg garanterer for, der ikke er smuglet dyreunger i stolene og jeg sælger heller ikke våben, selvom jeg virkelig godt kan lide at skyde – helst efter mine belastende overboer på tredie sal der taber deres hash, joints og cigaretter ned på min altan – og jeg er langt fra den eneste der oplever dette. Man kan heller ikke sælger elektriske brystpumper eller bøger med heste på forsiden.
Eller sko der hedder noget med “kitten”.
Jeg skal:
Tage nye billeder af stolene
Lave en ny annonce
Og finde en mail hvor jeg kan svine Facebook til 😆

Har I prøvet noget lignende??
Mine stole kan forveklses med stolen på engelsk, men der er godt nok mange stole til salg derinde, ved ikke lige hvad der sker.
Til gengæld er mine mosaik fliser hvor min fede kat står foran, røget fint ind!

WTF altså

1 kommentar

 • Tina

  Ha nej jeg har aldrig hørt noget lignende!
  Ellers flotte stole gemte du våben i dem og solgte dem billigt med, så ville det jo være en god handel, ha ha :-)
  Det lyder ellers mærkeligt, for på FB findes der grupper som samler og forhandler tyvekoster uden at politi eller nogen har tid til at gribe ind.
  God weekend Kira :-)

  Siden  ·  Svar på kommentar

Jeg vil høre din mening

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

10 + 1 ting du ikke vidste om mig