Jeg har en bøn til hundeejere

Efterlysning!!

Hele sommeren har virkelig stået på en meget rolig tid for mig. Masser af kvalitetstid med venner, naboer og familie. Spontane aftaler med gamle venner og små kaffe dates med veninder. Jeg har haft sovende gæster adskillige gange i sommerhuset i Hornbæk og bare NYDT tilværelsen. Jeg føler lidt I har det samme? Det virker som om at alle har taget fri og nydt det gode vejr.

Vedrørende overskrift. Jeg efterlyser mindre stress og jag. Mindre travlhed. Jeg efterlyser, at folk holder op  med at kalde sig selv for stressede og travle og sidestiller det med noget positivt. Jeg synes ikke det lyder som om det er særlig rart hele tiden at have virkelig travlt eller være virkelig stresset. Har I ikke lagt mærke til, hvor mange der bruger det i daglig tale?
Jeg kan godt lide at have travlt og nogle gange arbejder jeg bedst under stress, men det skal da ikke være mit MO (Method of operation).

Folk siger tit til mig, som om det var det mest naturlige: Du har vel også altid travlt med alt muligt. Nej! Det har jeg faktisk ikke :)
Jeg har travlt med at mærke mig selv og passe på mig selv og det indebærer at fylde min tid med kvalitet, også.
Det betyder også, at jeg tjener mindre end jeg plejer, men jeg har brug for, at kunne se tilbage på et liv der ikke blev levet i et hamsterhjul og sidde helt forpustet tilbage i fosterstilling.

Jeg er berygtet for at tage chancer. Chancer  mange ikke bryder sig om at tage. Fordi hvad sker der nu? Jeg vedkender, at jeg ikke har tre børn at forsørge, men alligevel. Det er noget grundlæggende i en, at kunne trække en anden vej, når det man laver føles forkert. Sidst jeg havde en lortechef (sidste år), skred jeg. De bekymringer vil jeg ikke have! Jeg måtte bare håbe på, det gik alligevel og det gjorde det. Farvel til den indtægt, det var på ingen måder anstrengelserne værd!

Kan jeg virke overfladisk og ikke særlig dyb til tider, ud af til? Ja, det tror jeg, Men det er nok fordi, jeg holder mange af mine bekymringer for mig selv. Jeg deler ikke så meget ud. Alle har bekymringer. Også mig. Jeg tror bare, jeg har en tendens til at finde det positive i mange ting og så have is i maven. Det skal nok gå, mentaliteten. Sådan har jeg altid været. Og er det gået? Ja, det synes jeg. Ikke uden nogle op og nedture, men det er jo kun en fordel på anden anden side…man er det stærkere – eller jeg er.

Jeg føler mig ikke personligt tiltrukket af mennesker, der har så forbandet travlt med at fortælle hvor lidt de sover og hvor travlt de har og hvor stressede de er, det stresser nærmest bare mig og jeg har lyst til at trække mig. Det er selvfølgelig ikke det samme som at sige, at jeg ikke er alvorlig bekymret for dem jeg elsker, hvor stress er et tegn på et job der gør dem triste og pressede. Ofte forbundet med, at folk ikke siger fra. Sjovt som det tit er jobbet der giver folk mavesår! Man skal nok lige have i tankerne, at man er erstattelig hvis man dratter om. Jeg har selvfølgelig sympati for folk der oprigtigt føler sig lammede og vil altid hjælpe dem jeg kan.. Men der er bare nogen der bruger det som et kompliment til dem selv over og over igen, og nej tak.

Jeg lever nok rimelig materialistisk. Jeg har et sommerhus, lejlighed på Havneholmen og en stor BMW, en gaaammel cykel, tager nogle dejlige rejser og er i det hele taget er jeg ret magelig og tilfreds. Jeg mangler faktisk ikke noget. MEN…
Det får mig nogen gange til at tænke hvad fanden jeg skal med alle de forpligtelser, og ligegyldige materielle ting? Gid jeg havde nosser til bare at rykke hele lortet op ved roden og forsimple alt! Jeg bliver helt angst ved tanken! Men jeg gad sgu godt! Hvis jeg måtte bo i mit sommerhus. Lad os bare sige mig og Thomas flyttede derop i nogle år, kunne vi spare sikkert hvad der svarer til 200.000 kr.! Helt vanvittigt at tænke på, og ret fristende 😁
Hold nu kæft jeg kunne få mange margaritaer og ture til Mexico for de penge, i øvrigt!

Eller tage alle dyrene med hertil og Thomas selvfølgelig! Bare bo derude i den mexicanske jungle helt simpelt 20 minutter fra de bedste strande i hele verden og den by jeg elsker meget højt, Tulum. Det gad jeg jo så godt. Har sagt til Thomas han skal søge job i det mexicanske politi. Der sker også lidt mere end hos bagmandspolitiet. Lidt mere action, er min klare formodning. 🤷🏻‍♀️

Tænker I nogensinde, at det kunne være dejligt at give slip på alt og starte forfra? Tanken taler til Mowglien i mig – virkelig. 

—–

I får lige et par sommerbilleder og så vil jeg lige fortælle jer, at selvom jeg er helt hellig og boho agtig med min tid lige nu, så kan det hurtigt vende, når noget byder sig til. Jeg forudsiger næste år. Indtil da, husk at nyde livet og gør mere for dig selv som du holder af.
<3

Et par hyggelige timer i HC Ørstedsparken med Jesper

 

Først fest i Hornbæk, derefter pyjamas party i sommerhuset med disse to, til den lyse morgen

Sørens 50 års fødselsdag – tøj koordineret hjemmefra 😆🔫

Bålhygge med Opis tidligere mor Ninna som også er min veninde (Opi kunne ikke med deres anden hund) og Karina ligeledes min veninde – igen blev det til overnatning og kaffe i morgensolen. Sommerhus er en genial opfindelse

Lukkede øjne – ingen af de andre billeder blev gode 😁

Har ladet det vilde gro for at give mad til bier insekter og sommerfugle

 

Spontan kaffe på Vesterbro med fætter Lucas og eks – kæreste Dan

Sankt Hans med far, mine søskende, min fætter og onkel og tante:

Ingen kommentarer endnu

Jeg vil gerne høre din mening eller hvis du har gode tips og tricks.

Jeg vil høre din mening

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Jeg har en bøn til hundeejere