Fem dage veganer: Få tips og tricks til flere veganske måltider i din hverdag

Sund salat med hvidløgsdressing {en slags tzatziki}

Denne her salat er blevet en slags redning her i de sjove sommer-dage. Hvis man ved at man skal ud og drikke, og man gerne vil holde vægten, er den perfekt og her er hvorfor.
Jeg synes jo der er sat fælder op alle steder og guderne skal vide, jeg kan altså godt se mig selv nyde en cocktail eller rose under solens stråler. Jeg behøver bestemt  – som i slet ikke – være fuld, men alkohol = kalorier uanset hvordan man vender og drejer det. Jeg vil gerne holde vægten, så derfor spiser jeg gerne lette, men mættende måltider hvis jeg skal ud. På den måde, kan jeg drikke mine kalorier fremfor at drikke OG spise dem.

Læs også: Kalorielette, smagsfulde cocktails

Andre fordele: Let og hurtig at lave, billig og man kan lave en stor portion som kan medbringes på arbejde eller spises dagen efter, hvis altså man ikke er på udkig efter skod-mad efter en tur i byen.

Salat:
Cherrytomater
Agurk
Persille
Hvidløg
Tofu
Rødløg
Salt
Peberfrugt eller snack peber
Chili (frisk eller tør)

Hak agurk, tomat, peberfrugt, løgene. Mix.
Skær tofu i tern og svits let på panden. Du behøver ikke fedtstof og bland i.

Dressing:
Vegansk yogurt – neutral. Fås i de fleste supermarkeder
Hvidløg
Persille
Limesaft

Hæld yogurt i en skål. Mix knust hvidløg, hakket persille (med stilk) samt limesaft i. Smag til! Du kan også tilføje fint hakket agurk. Smag til med salt og peber.

Ingen kommentarer endnu

Jeg vil gerne høre din mening eller hvis du har gode tips og tricks.

Jeg vil høre din mening

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Fem dage veganer: Få tips og tricks til flere veganske måltider i din hverdag