Hvad indgår i et personligt online forløb

JA, vi skal da hygge os! Kalorielette cocktails i sommervarmen

Åhh altså. De cocktails. Jeg elsker dem. Følger du mig på eksempelvis Instagram og ser mine stories, vil du vide, at tacos og margaritaer – gerne sammen – er det eneste jeg næsten (kun næsten) ånder for,
Jeg elsker en god margarita!
Desværre er den langt fra kalorielet og når jeg har fået tre – fire af dem indenbords, ses det dagen efter med flere kilo væske i kroppen.
Der kan gå dage før væsken er væk.
Derfor vil jeg gerne give jer et alternativ til cocktails som I kan nyde uden af at banke kalorier op i hobetal.

C O C K T A I L S
En af mine favoritter indeholder godt nok et light-produkt, men se her:

Pink
Glas fyldt med isterninger
2 cl vodka
Rød grapefrugt sodavand, light, blandt andet fra Lidl
Squeeze af limesaft
limeskiver om man lyster
Før du hælder cocktail i glasset:
Her kan man faktisk godt tilføje en kant med salt og lidt sukker. Man tager et låg fra et større syltetøjsglas eller en lille tallerken og blandt 90% salt og 10% sukker. Man kører en skive lime hen over kanten på glasset eller dypper glasset i vand rundt om i kanten, så blandingen hæfter sig.
Man fører kanten af glasset rundt i det fine salt og sukker og derefter starter man så med at hælde is i glasset.
Har man har en cocktail shaker, kan man mixe isterninger, limesaft og vodka og shake, hvis ikke, omrører man blot med en ske, etc.

TIP: Derfor skal du have masser af is i din drink. Det holder den kold! Ellers bliver den vandet. Jeg er personligt lidt sådan midt imellem, jeg bryder mig ikke om for meget is, ,men så igen, jeg bryder mig heller ikke om en drink der er slatten!!

En anden god en:
Black Beauty
Isterninger
2 cl vodka
fire brombær
1 1/2 spiseske citronsaft
1/4 spiseske peber
En sjat agave sirup, sukrin eller anden sukkererstatning
Fem mynteblade
Danskvand

TIP: Når du bruger en shaker, shake altid med is så din cocktail bliver kold 

Skinny Margarita
Isterninger
1 spiseske limesaft
et halvt glas vand
2 cl tequila
Evt.: agave sirup
Mynteblade
Salt/sukker eller sukker erstatning

I en original margarita tilføjer man altid det der hedder triple sec som er Cointreeau, Grand Marnier, etc.
Ikke i denne, da den skal være så skinny som muligt. Likør er høj i kalorie.

Shake eller omrør tequila, limesaft og vand med isterninger. Hæld i glasset du har fyldt til kanden med isterninger og som allerede her blevet “rullet” i salt og sukker. Se første opskrift. smag til med lime eller vand, alt efter hvor sur eller stærk du kan lide den. Tiløfj mynteblade og nyd.

TIP: Når du bestiller en margarita på en bar, så skal du sikre dig at den ikke er lavet med cocktail mixer. Af flere grunde. Det er spild af penge OG fuld af sukker! Det er en amatør-agtig margarita som ikke indeholder så meget alkohol, men derimod betaler du samme pris som hvis den gjorde. Jeg kan drikke litervis af amatør-margaritaer med cocktail mixer, men får jeg to originale, så er jeg buzzed!
Det jeg gør, er at spørge i baren om de bruger både tequila og triple sec. Cointreau udtales Kwontro.

Kalorier:
96 kcal i 3 cl tequila
Cognac (4 cl) 90 kalorier
Gin (4 cl ) 105 kalorier
Likør 20% (8 cl) 107 kalorier
Snaps (4 cl ) 93 kalorier
Vodka (4 cl) 93 kalorier
Whisky (4 cl) 100 kalorier
Et glas rødvin, 14% (12 cl) 134 kalorier
En flaske pilsnerøl (33 cl) 125 kalorier
Cider 4,7% (1 genstand = lidt mindre end 1 dåse) 138 kalorier
Alkoholsodavand 4% (1 genstand = lidt mere end 1 flaske) 165 kalorier
Book dit onlineforløb her goodfitness.dk

For nyheder, bootcampdatoer, tilbud, rabatter, konkurrencer, tips og tricks om træning og kost, skriv dig op til mit nyhedsbrev her 

Ingen kommentarer endnu

Jeg vil gerne høre din mening eller hvis du har gode tips og tricks.

Jeg vil høre din mening

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Hvad indgår i et personligt online forløb