Der kan gå meget galt når man skal tage billeder af sig selv

Hvad cyklister ikke udsætter en for

Med fare for at lyde som Anne Sophia Hermansen hvilket jeg ikke har lyst til, og jeg ville blive virkelig, virkelig ked af det – på nippet til traumatiseret – hvis nogen sagde det til mig, så er jeg bare lige nødt til at lufte min frustration over, hvordan jeg føler mig behandlet og forhåbentlig har du det siddende på nethinden når du bestiger din jernhest næste gang, med mindre du er helt blank selvfølgelig.

Nu bliver det primitivt, er I klar?

Hver dag kører jeg på min cykel. Jeg kører også bil et par gange om ugen. Alene en strækning på to kilometer får mit blodtryk til at stige i raketfart.
Hvad fanden er der galt med jer?

ALLE kører med høretelefoner i ørene, for tænk hvis der kommer et VIGTIGT opkald eller endnu værre, hører musik. Er det det I gør? Ærligt? For det er fandeme dumt!

Når I er så talentløse i trafikken, var det så ikke en ide at bruge en hjelm? 💁🏻‍♀️

99% af dem jeg kører ved siden af eller bagved enten i bil eller på cykel, bruger ikke arme til at signalere hvad de har tænkt sig eller kigger tilbage, og jeg får næsten lyst til at pløje en cyklist ned med min bil bare for illustrationens skyld. I ville faktisk have skide godt af en lærestreg. Bare et lille vip, ikke noget vildt. Bare chokket ligesom bliver implementeret. Ej, seriøst.
Er det virkelig et uheld der skal til, før I fatter jeres andel af ansvaret i trafikken???? Hvis det er så svært at fatte reglerne, så er du for dum til at køre på cykel. Ganske enkelt ikke kvik nok. Nogenlunde med et IQ som en Willer-cykel.

Her er problemet
Når I har ting i ørene, er I ikke til at råbe op! Så når I sejler rundt på cykelstien i jeres egen verden, uden af at orientere jer om, hvad der sker omkring jer, udsætter I ikke kun mig for fare, men også jer selv. Det sidste er jeg så lidt ligeglad med, for at være helt ærlig. Ville jeg hjælpe dig, hvis der skete dig noget, også selvom det er din egen skyld? Ja, for jeg er et ordentligt menneske.

Når I ikke signalerer at I drejer, holder man blandt andet som billist og venter forgæves. Det får ikke ligefrem trafikken til at glide, vel? Tænk dog på andre end jer selv, københavnersnuder.

Det nytter altså ikke noget, at stikke armen ud 20 m fra et sving i et nano sekund. Det gælder ikke som at signalere. Man gør det inden man drejer og holder armen ude længe nok til man ikke falder, men til at man er nogenlunde sikker på, at signalet ligesom kommer til sin ret. Det er måske ikke logik for alle, men det er som bilist ret vigtigt at vide, hvad I har af planer i det offentlige rum på jeres cykel. I er jo som bekendt ikke alene i trafikken. Men I opfører jer godt nok sådan.

Hvorfor er I så fucking respektløse overfor jeres medtrafikanter? Jeg forstår det bare ikke. I er til gene for andre og at færdes i trafikken betyder blandt andet at man er så lidt til gene for andre som muligt.

Jeg er faktisk ikke flov over mit udbrud, for jeg ved jeg taler for rigtig, rigtig mange.

OG SÅ LIGE EN TIL HUMKOMMELSEN: BRUG ARMEN NÅR DU DREJER.
!!!!!!

2 kommentarer

  • Kira

    Av av!
    Simpelthen så urimeligt at det er DIG der skal lide under det nu :-(

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Pigen fra Roskide

    Hørt !

    Prøv at være fodgænger …

    For tre år siden blev jeg maget ned bagfra af en cyklist, det gav min en hjernerystelse, jeg stadigvæk har men af, hvordan det skete ?

    Jeg kom løbende på et fortov i et villakvarter, jeg løb langts med hækkene for ikke at fylde for meget, pludseligt bliver jeg ramt bagfra og falder, hvad der ramte mig ? Tre fjantet tøser på en cykel, der var ved at tage en selfies og så var det jo min skyld, at telefonen fik en lille rist, for jeg løb ug foran dem !

    I oktober sidste år gik min kæreste og jeg på fortovet på en fredelig vej, jeg stopper op for at fotografere et kønt træ og lige i det øjeblik, bliver jeg maget ned bagfra af en sms´ede cyklist, det gav min en brækket hånd, tak for det, men jeg er jo også dum, når jeg stoppede op uden at se mig for, for alle ved jo, at når man roder med sin telefon, må man godt cykle på fortovet !

    Egentligt burde det være obligatorisk med et førebevist for cyklister lige som det er for bilister, og kan du ikke klare både en praktiske samt teoretisk prøver, så er du ikke i stand til at cykle !

    Siden  ·  Svar på kommentar

Jeg vil høre din mening

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Der kan gå meget galt når man skal tage billeder af sig selv