Kalorielet pad thai

Sådan vandt jeg over usund mad og overspisning

Jeg var virkelig lige ved at falde i søvn i går mens jeg skrev det her færdigt, jeg har været vågen den halve nat fordi jeg hader tordenvejr og kl 03 begyndte det at buldrer og senere kom der så hagl og mere buldren. Ikke noget jeg forbinder med en god, rolig og behagelig nattesøvn 😂. Men nu er jeg altså i gang igen og jeg håber du kan lide dette indlæg, da jeg tror mange kan relatere.

Personligt trives jeg bedst med at drikke og spise det jeg har lyst til, men i mindre mængder og primært det, der giver mig og min krop den næring jeg skal bruge fysisk og mentalt, for at komme gennem dagen.

Sådan har det ikke altid været, jeg har nemlig været en mindless spiser. Ikke fordi jeg har været spiseforstyrret eller noget i den stil, men fordi jeg ikke forbandt mad med andet end at slukke sult eller trang lige nu og her. Og så forbandt jeg mad med slankekure som jeg har prøvet en del af.

Næring var aldrig noget jeg tænkte så meget over. Jeg ville uden problemer køre ned til Hornbæk by og hente en pizza og spise den på vej hjem i bilen, med mindre jeg sørgede for, at lægge den bag i hvor den ikke kan nås. For at det ikke skal være løgn, kørte jeg da bare ned og hentede en ny, hvis jeg fik den spist på vejen tilbage. No shame, vil jeg gerne sige. Det var ikke noget jeg skammede mig over, slet ikke. Det var bare sådan det var og det jeg havde lyst til. Men det var ikke godt på vægten og ikke godt for mit sind og min hud.

Egentlig havde jeg mest lyst til at tage den med hjem, glæde mig til den og spise den til en god film, men nej, det kunne jeg simpelthen ikke finde ud af. Jeg var også sådan en der aldrig spiste morgenmad, og hvis jeg gjorde var det måske noget slik og en kop kaffe! Jeg endte tit med at overspise fordi jeg blev overdrevet sulten lige pludselig. Men jeg forbandt det ikke med noget negativt. Set tilbage, kan jeg jo se, jeg ser meget sundere ud nu, er meget mere stabil i mit humør og jeg har det bare så meget bedre. Jeg begyndte at fokusere på mindful eating og intuitive eating. Det kom sig af mit bodybuilder projekt som jeg er sikker på, I er trætte af at høre om 😀
Men det forløb på tre måneder – ish, og lærte mig SÅ meget. Jeg blev sgu et andet menneske. Jeg gjorde stort set det samme i tre måneder, og langsomt begyndte mine sundere tanker at tage form. Og jeg fortsatte arbejdet. I dag er jeg fuldt ud bevidst om de valg jeg tager og hvad min krop siger til det.

Nu er det jo ikke sådan at jeg ikke kan nyde noget usundt, det kan jeg sagtens, det er bare på et meget mere bevidst og balanceret plan. Jeg elsker margaritaer ved I, der følger mig på Instagram. Og varm kakao. Og is. Og pizza. Og pommes fritter.

Nu til det jeg egentlig ville frem til…
Klik her

Book dit eget forløb på www.goodfitness.dk 

Ingen kommentarer endnu

Jeg vil gerne høre din mening eller hvis du har gode tips og tricks.

Jeg vil høre din mening

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Kalorielet pad thai