Nye opskrifter på goodfitness.dk

Tre fordele ved et kostforløb

Jeg kan kun tale for mig selv. Og jeg kan tale fra erfaring med mange, mange kunder som både har måtte give op og som har opnået succes med deres vægttab. Når det er sagt, så kan der også ske det, at vægttabet bliver sat i anden række og det psykiske først. Det rykker noget i en. Man lærer sig selv bedre at kende og finder ud af, hvad det vil sige, at blive bedre til at passe på sig selv i forhold til, hvordan man lader andre behandle en, eller hvordan man prioriterer her i livet.
At gå i gang med et forløb er mindst lige så meget psykisk som det er fysisk. Det ved jeg det er. Hvor dit ståsted er, ved kun du.

F O R D E L E

Sparring
At blive ført. Og blive hørt. Blive anerkendt for sit hårde arbejde og for sine sårbarheder. At blive skubbet venligt frem, nogle gange – sådan er jeg – lidt mere direkte og hårdt – det kan være det, der skal til, til tider. En ærlig mening, en professionel vurdering. Løbende. Ting ændrer sig, livet ændrer sig og her må man lære at navigere. Evt. i et et kostforløb der kan ændre ens liv og ens syn på sig selv.

Nyt syn på mad
Hvad skal mad bruges til? Det skal bruges til energi, nydelse og muskelopbygning. Ikke trøst. I et forløb hos mig, får man mange, mange opskrifter. Og de kan ændres til nye når behov og lyst er der. På den måde, bliver man aldrig træt af sin mad.

Viden
Ny viden om ikke alene kost og kroppens opbygning, men også viden om en selv. Sådan et forløb åbner ens øjne for, hvor vigtigt det er, at nære sig selv før man kaster sin anerkendelse ud over andre. Begge dele er muligt, men der skal være balance. Måden sund mad kan anrettes på, hvordan man spiser ude blandt venner. Hvordan man formidler sit nye “projekt” uden folk føler sig provokeret eller stiller alle de forkerte spørgsmål. Får en til at føle, at det man gør, er forkert, selvom det er for en selv.

Book dit forløb her
Her kan du også se andres resultater.

Ingen kommentarer endnu

Jeg vil gerne høre din mening eller hvis du har gode tips og tricks.

Jeg vil høre din mening

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Nye opskrifter på goodfitness.dk