Ny krop: Sådan fik jeg blod på tanden

Nye opskrifter på goodfitness.dk

I anledning af at holde det interessant og motiverende for mine kunder, har jeg fået en masse nye opskrifter.
De bliver opdateret ofte, og der vil ofte være nogle gengangere med et twist, men her er altså de nyeste som jeg tænker du kunne få lyst til at prøve af.
Opskrifterne er sukkerfri og så er der også skruet ned for det usunde fedt naturligvis. I vil blive overrasket over, hvor mange ting man kan lave uden al den sukker og så stadig få det til at smage godt.
Der er alt til den søde tand, tanden der elsker spicy, tanden der nyder pasta og tanden der bare må have en avocado! Der er noget for ALLE. Jeg synes virkelig det er vigtigt, at folk får mulighed for, at kunne planlægge deres dag uden for besværlig planlægning og så også, at de kan tage det med i tasken eller på arbejde. Det skal ikke være uopnåeligt. Så ja, der er for den travle og for den der ikke magter at lave kompliceret mad. Og skal man udelukke fødevaregrupper? Nej, ikke med mindre man er syg og har fået besked på det fra bedrevidende. Kan man spise brød? Ja, i de rette mængder og fuldkorn er bedst. Mine tortilla opskrifter er lavet på fuldkorn. Kan man få noget til grillen? Ja, det kan man hvertfald. Der er taget højde for alle de sunde madvarer. Alt fra nødder til kål og fra fuldkorn til rodfrugter. Alt har en mening. Alle fødevarer tjener nemlig hver deres formål og det går jeg meget op i, at tænke ind i mine planer. Der er heller ikke kalorietælling, det indgår automatisk i opskrifterne, så det er blot dem du skal følge. Du får masser af opskrifter at vælge mellem.

SÅ for at komme til det, her er de seneste opskrifter på www.goodfitness.dk. Når du kontakter mig for et forløb eller for blot at købe en kostplan eller træningsplan, så kan du få dine mål sat i rammer, som passer til DIG. Slut med forvirring og frustration over hvad du gør forkert.

KLIK HER, hvis du vil se nogle af mine kunders udvikling

 

 

 

 

 

Masser af nye salater, pastaretter, morgenmadsmuligheder og snacks!
Tilpasset DIN hverdag.

Ingen kommentarer endnu

Jeg vil gerne høre din mening eller hvis du har gode tips og tricks.

Jeg vil høre din mening

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Ny krop: Sådan fik jeg blod på tanden