Dyrenes Frie Farm

Ny krop: Sådan fik jeg blod på tanden

Jeg ved godt hvad du tænker. Du tænker: Du er da ikke tyk! Det er nærmest en fornærmelse. Læs videre, for hvis det er hvad du tænker, misser du p0inten.
Pointen er, jeg startede fra scratch, præcis som mange af jer. Jeg har trænet hele mit liv, men med stor sandsynlighed begrænset mig selv, grundet virkelig lidt viden om både kost, krop og træning. Jeg vimsede rundt i centeret uden orientering. Jeg kunne lige så godt være gået rundt med bind for øjnene. Holdt mig fra de steder med store fyre eller der fra hvor jeg følte mig intimideret, Ventede på folk skred så jeg var alene. You know it aaallll to well. Ikke mere, for jeg ved hvad jeg laver, jeg ved at hvad andre laver ikke rager mig og omvendt. Jeg tillærte mig det. Og det behøver slet ikke være svært, man skal bare høre efter når eksempelvis ens træner eller kostvejleder guider. Eller sætte lidt tid af om aftenen med noget fornuftigt læsestof.

Jeg har altid været lidt små-misundelig på de der fitness piger, jeg tænkte de måtte være født sådan, sådan kan jeg sgu aldrig komme til at se ud!

Jo, det kunne jeg nemlig. Med den rette hjælp, støtte og massive pres der lægges på en når man bevæger sig ud på dejligt dybt vand. DET HANDLER OM MINDSET.

Disciplin! Jeg siger til dig, også både nuværende og nye kunder. Være disciplineret. Send dine opdateringer når du skal, kommuniker, del dine oplevelser, hverdagsproblemer med mig og andre relevante og tag ALT til dig. Mærk godt efter, og nyd forandringerne. Stil spørgsmål. Også dem du tror er dumme. Vær nysgerrig. Tag chancer! Vær frygtløs og gå ikke op i hvad andre tænker om dig, og tænk ikke alt muligt om andre. Din vej til succes har intet med andre at gøre. Kun hvis det er noget du kan lære af.

Det første billede er mig, der enten ikke spiste overhovedet eller overspiste andre dage. Det andet er den sunde mig, der spiste hver 3.-4. time. Kan man nøjes med at spise 3 gange om dagen? Ja, hvis man får nok kalorier :) Jeg var meget usund på det første billede, uden jeg egentlig var klar over det. Jeg er så glad for, jeg ved bedre nu. 

Du skal også kloge dig på træning, og her er investering i en der ved noget om den slags virkelig godt givet ud, selvom det kan fremkomme dyrt. Men du vil opleve, at vægttabet falder i anden række, for det du lærer om dig selv, lærer helt lavpraktisk og det du bliver efterfølgende er meget, meget mere værd! Min bevidsthed, min mentale styrke, mit ståsted i livet, min hvilen i mig selv. Det kom fra den forandring. Intet mindre. Kroppen ja, super! Men det jeg fik på et personligt niveau, er det bedste der er sket mig. Jeg. har. aldrig. haft. det. bedre. Fordi jeg tog i mod, tog chancer, valgte mig selv til på en meget større klinge end før.
Mange har svært ved at sige fra. Bliv bedre til det. Stop pleaseriet! Sig nej til kagen, hvis du mener nej. Sig nej til fest, hvis du i hjertet hellere vil tidligt op og passe din træning og kost. Hvis det er det, der betyder noget for dig, festerne løber ingen steder, tro mig. Faktisk bliver festen sjovere når du har det bedre med dig selv.

Til jer, der allerede nu føler jer klar, send mig en hilsen her: goodfitness.dk

 

Du skal knokle, ja du skal. Du kan sove senere. Du skal gå efter dine drømme ellers forbliver de bare det…drømme. Sæt mål. Delmål. Gå efter det, find det der virker for DIG. Giv ikke op, når du aller mest har lyst. JEG havde mange gange lyst til at give op, og græd nogle gange ved tanken om at fortsætte og så kom jeg i tanke om, hvad der ventede mig på den anden side og det var at jeg kunne få det jeg gerne ville have. Et bedre jeg. En sundere jeg. En gladere jeg. En YES I DID IT følelse. Følelsen af, at gået igennem ild og vand og stå på målstregen med alle op og nedturene i rygsækken. Det føles virkelig fedt at nå dertil.
Måske kender I det allerede. Fra andre ting i livet.

Ja, jeg har lige malet, men når coach beder om billeder, så sender man! Det hedder disciplin! 

 

 

Helt lavpraktisk, så oplever jeg, at mange af dem jeg taler med, ikke får resultater og så giver de op. De forstår ikke, hvor vigtigt et er, at presse sig selv til fitness.Læs om hvorfor her, det er meget meget vigtigt og det ultimative for at få resultater af træningen. 

Og når resultaterne udebliver, mister man blodet på tanden. Derimod, når man ser resultaterne, giver det BLOD på tanden og man får mere lyst til at fortsætte. Det virker jo. Og når det ikke virker, må kan dedikere sig til, at finde ud af hvorfor. DISCIPLINEN. Den personlige udvikling. Roen i at vide hvad man laver. Finde styrken til at spørge andre uden af at føle sig dum.

Sådan holdt jeg blodet på tanden: Jeg var discplineret i medgang og modgang. Tro mod mit projekt, tro mod mig selv, og slog aldrig mig selv i hovedet selv på de værste dage, hvor det var mest oplagt at give op!
Jeg gjorde det bedste jeg personligt kunne formå.
Mine powerwalks var ikke bare walks. Det var med 10 kilo vægtvest. Hvad gør man ikke, med et kamera i nakken. Jeg er mine kunders kamera. Så gør hvad der skal til. Nu var mit ekstremt, men hey, det er sgu okay at være ekstrem i en periode hvor der skal hales resultater ind!

Da min coach sagde hvad jeg skulle, så var det det jeg gjorde. Ikke uden af at pive og brokke mig lidt, men jeg gjorde det fordi det var noget jeg ville og mit store ønske at se mig selv i rigtig god form, jeg vidste hun havde ret og ikke lang tid efter jeg startede, mærkede jeg jo, hvor godt min krop havde af det.

Hvis du giver op for at starte forfra hele tiden, så skal du bare vide, at det bliver en meeeeeget lang proces. Tag en dyb indånding, tag tilløb og se dig ikke tilbage. Du vil ikke være hvor du er alligevel. Så tilbring ikke et minut længere i en utilfredsstillende situation, når du kan lade være. Find DIN VEJ.

TIP: Du kan skrive dig op til nyhedsbrevet, vores næste tur er IBIZA til slut september en uge: www.goodfitness.dk (menu: Nyhedsbrev). Skulle gerne dukke op som pop up dog. Jeg laver mine retreats med Zenia som er ekspert i spiseforstyrrelser og kostforvirring. Hun har selv haft en spiseforstyrrelse, men se hende nu: Zenia Santini Recovery.  
På vores retreats lærer vi dig at være mere kropsbevidst. Nøjagtig som vi selv har lært det.

 

 

Mine principper:
– Spis morgenmad, altid
– Spis løbende, enten små snacks eller hjemmelavet mad jeg har ved hånden eller med
– Drik masser af vand
– Nyd kage, rose, pommes fritter med måde
– Lad der aldrig gå mere end tre dage til en uge uden træning med mindre jeg har brug for en pause
– Koordinerer kalender så der bliver taget højde for mål og drømme i den så mine planer herom ikke skrider
– Laver træningsaftaler
– Køber frost grønt og frugt i travle perioder
– Har en Sodastream, så er det nogle gange lidt sjovere at drikke vand
– Går ture når træningen ikke sker
– Spiser masser af grøntsager
– Booker hoteller hvor jeg har træning inden for rækkevidde
– Træner altid på ferier
– Prøver at få nok søvn
– Sover når behovet er der, så må alt andet vente
– Prioriterer det, der betyder noget for MIG, har nemlig opdaget at jorden ikke går under
– Hav disciplin! Har du en aftale med en coach eller andre, så hold dig til det, gør hvad der aftales og vær ærlig. Især overfor din coach, ellers kommer du ikke langt

Join vores retreat Sund krop + Stærk psyke på Ibiza til efteråret eller kom i forløb/køb kost og træning her: GOOD FITNESS 
Du kan også bare følge mig på instagram og Facebook her.

2 kommentarer

 • Excellent way of describing, and pleasant article to get data regarding my presentation subject, which i am going to
  deliver in university.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Undeniably believe that that you stated. Your favorite justification seemed to be at the net
  the easiest thing to take into accout of. I say to you, I definitely get annoyed
  even as other people consider worries that they
  plainly don’t know about. You managed to hit the nail upon the highest
  as well as outlined out the entire thing with no need side-effects ,
  other folks can take a signal. Will likely be again to get more.

  Thank you

  Siden  ·  Svar på kommentar

Jeg vil høre din mening

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Dyrenes Frie Farm