Kæledyr + kæreste: Lidt om sund alderdom og en lidt uheldig episode

Mænd ser ikke din appelsinhud – og jeg ved hvorfor

Jeg er nået frem til, at mænd simpelthen ikke ser kvinders appelsinhud. Løse hud. Ujævnheder. Lile bule fedt på maven. Strækmærker.

Jeg har knækket koden.

Det er gået op for mig, at mænd ikke ser særlig meget.
De ser hvad interesserer dem, og det gør din appelsinhud ikke. De ser hvis der er snavs på tv-skærmen under fodbold, eller hvis der er ridser i lakken på deres elskede cykel eller de ser hvis der mangler den mad, de går og sukker efter eller hvis der ikke er sat sodavand på køl. Ting de går OP I.
Jeg ved det her, fordi herhjemme der er sket nogle ting, der har fået mig til at indse, at mænd har tunnel vision. Det, der interesserer dem, det ligger latent i synsfeltet. Resten gør ikke.

Eksempel et:
Jeg er ude at rejse. Min fine, dyre figen plante trænger til vand mens jeg er væk. Bladene rasler af, lægger sig ned af stammen. Men interesserer Thomas sig for planter? Næh. Overhovedet ikke. Så mens min plante bliver udsat for at blive ignoreret og udsat for noget der minder om tortur i planteverdenen, ser min kæreste intet. INTET. Han går forbi den hver dag ind til det, der interesserer ham, det han skal have på den pågældende dag. Det der sker, da jeg kommer hjem fra min rejse er, jeg ser planten og er lige ved at græde. Min elskede plante. Jeg kastede en flaske vand ind i væggen og måtte tage mig selv i, at tælle til ti for ikke at ringe og slå op – eller tæt på :D
Jeg fik talt mig selv til ro og fik så lige forklaret ham senere, at han skal vande planterne når jeg ikke er her, også selvom det ikke interesserer ham. Det er bedst for alle i huset, hvis det bliver gjort, kan jeg med sikkerhed sige. Hvis jeg kommer hjem, og min violin figen hænger med mulen, så gør jeg også.

Eksempel to:
Ting er væltet på altanen. Puder føjet af sofaen ned på gulvet derude. Jeg kommer hjem fra sommerhus. Han bedyrer, det har han da ikke set. Det samme som med planten. Jeg tror på ham. Han ser det simpelthen ikke. Det han ser, når han går forbi altanen er remoten til fjernsyn eller tøjet der hænger til tørre der skal foldes. Den slags interesserer ham. Ellers skal han jo gå nøgen :)

Jeg får ham MÅSKE til at lyde dummere end han er. det er han ikke, jeg sætter tingene totalt på spidsen her, men det er for at lave en meget klar streg i sandet over for jer: Mændene ser ikke de ting I ser i spejlet når I står og slår jer selv i hovedet over deller, skæv næse og strækmærker. De ser jeres dejlige bløde store eller små bryster, balder og så selvfølgelig andre helt åbenlyse ting :). De ser jeres smil og ikke det ar der er ved hagen som du måske hader. Jeg siger det bare.
Så alt imens vi har travlt med at tale ned om og selv og spekulere på, om ikke kæresten synes det er grimt med den appelsinhud eller delle på maven, så har han travlt med ting der faktisk interesserer ham. Spørg ham. Jeg vil gerne vædde på, det ikke er noget de går op i. De eneste der går op i det er dem der:
Har OCD, er ekstrem perfide, lider af lavt selvværd.

Så kan du selv sætte din kæreste i bås hvis han generer dit udseende. Almindelige mænd er et helt andet sted.

Lige en ting vedr. bryster der hænger efter fødsel eller er blevet suget helt i smadder af børn, der kan jeg godt forstå, at nogle oprigtigt gerne vil tilbage til udgangspunktet. Men jeg tror bare at når en mand siger han kan lide jer som I er, at I som udgangspunkt skal tro på det. De er jo heller ikke “fejlfri”, vel?

 

Ps.: Billedet er af min plante som jeg nåede at redde :) Jeg ved, at I holdte vejret i spænding for lige at høre afslutningen på den!

Ingen kommentarer endnu

Jeg vil gerne høre din mening eller hvis du har gode tips og tricks.

Jeg vil høre din mening

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Kæledyr + kæreste: Lidt om sund alderdom og en lidt uheldig episode