STRAM BALLERNE med disse øvelser

Kæledyr + kæreste: Lidt om sund alderdom og en lidt uheldig episode

Dengang Thomas kom hjem til lugten af lig kombineret med en vigtig lektion i, hvordan man holder sine dyr sygdomsfrie.  Jo, jo – vi er ikke en normal familie, derfor kan de to ting sagtens hænge sammen! Læs med! 

I samarbejde med Olivers Petfood.

Jeg har virkelig verdens sødeste dyr. Jeg har en killing jeg har haft i snart to år, og han er Opis bedste ven, også selvom Opi ikke er af samme mening. Han sidder nærmest på hende, ligger ved hende, putter sig til hende, gnubber sig op ad hendes ansigt, så snart han kommer ind gennem kattelemmen, han er tættere på hende, end han er på nogle af os andre. Han er utrolig sød, vil virkelig bare gerne være sød og kærlig overfor de to andre katte og især mig, fordi jeg er den der er her mest, men Opi er klart hans favorit. I har sikkert set det, hvis I følger mig på Instagram. 

Opi er 10 år nu, jeg fik hende som to – årig. Jeg troede jeg skulle have hund i kun fire år, da jeg havde hørt at gd – racen ikke bliver så gamle, og det passede mig fint, for så havde jeg jo haft en dejlig hund og så var det ikke en evigheds commitment…men det er det så blevet til. Heldigvis. Jeg er så vild med hende. Hun er simpelthen så sød og ordentlig. Havde hun været elev i en klasse, havde hun været den sødeste og mest adlydende.

Der er bare aldrig bøvl med hende. Det eneste er, når maven driller lidt her på hendes sene dage.
Vi har haft lidt uheld med tynd mave (når det kommer fra en GD, føler man lidt det er spandevis, men ok). Der er røget nogle gulvtæpper på den konto! Hun går og slikker på ting, og så er der lige en snegl der har “gået” på det græs hun slikker på, eller en hund der har pisset. Og så har vi balladen. Efter hun er blevet ældre, er hendes mave en smule mere sart.
Engang var jeg på hyggeligt hotel ophold i Sverige med en veninde. Thomas passede Opi. Pludselig ringer han, mens jeg ligger i spa-området med agurker på øjnene og champagne i glasset og hyler op om at der er lort over det hele – at Opi har overskidt og sprøjtemalet hele lejligheden. Jeg kunne ikke gøre så meget fra Stockholm, så alt imens Thomas forskrækket bedyrede at der lugtede værre end et 20 dage gammelt lig (han burde vide, han har set nogle stykker i politiet), og at han ville flytte på hotel, fik jeg talt ham til ro. Han fik Opi ned så hun kunne få mere ud hvis der var mere, han fik etableret kontakt til nogle af mine venner der så kom og passede hende, mens han skulle tilbage på arbejde. Min eks-kæreste kom så og tog over, for så at overlevere til Thomas igen da han kom hjem. Og sådan gik den weekend. Tak for dejlige venner, siger jeg bare! Og kæreste selvfølgelig.
Stakkels Opi mest af alt.
Og mig, der prøvede at få en uforstyrret weekend med cocktails og u-bekymringer.

Til Thomas´ forsvar skal siges, at han ikke er vant til at passe hund. Det er først noget han er begyndt på, efter han rykkede ind i mit Noahs Ark.

Nå, men…
Det er som om, at hunde aldrig får tyndskid  på et passende tidspunkt. De bliver heller aldrig syge i hverdagene før 16. Næh, det er altid lørdag nat kl 02!! Sådan en dejlig ekstra streg i regningen hos dyrlægevagten.

Mine dyr er faktisk aldrig syge!
Det jeg egentlig ville frem til, er at jeg har brugt Olivers Petfood siden jeg fik Opi. Opi er deres ambassadør og det er kattene sådan set også.
Alle mine dyr har 7-9-13 aldrig været særlig syge. Jeg har min kat Magnus på snart 12, som måske har været til dyrlægen med skader to gange. En hvor han faldt ned af et træ foran mine øjne og en anden gang hvor han var kørt over og jeg fandt ham helt vingeskudt i min sofa.
Alfie har haft en byld og noget influenza. Billy ingenting. Opi har heller aldrig haft de større problemer. Kun sådan noget der kommer med alderen.
Jeg ved jeg blandt andet kan takke kosten og motionen for rigtig meget. Ligesom hos os mennesker. Det er så vigtigt de får ordentlig mad og får bevæget sig længere end til haven. En træt og stimuleret hund er en glad og forhåbentlig stærk hund.
Opi fik også god og nærende mad i hendes hvalpe tid hos sin tidligere familie, så på den måde, har hun fået en god grobund for et sundt og langt liv. Deres anden grand danois er 11 år!
Jeg ved ikke hvad de giver deres nu, men jeg ved bare, at kvalitetsfoder er noget man skal være opmærksom på, selvom man måske føler det er spild af penge. Det er det ikke. Olivers er i øvrigt ikke dyrt.
Opi og kattene er ikke veganere som mig. De er carnivore. Katte skal ikke være veganere så vidt jeg er orienteret, og hunde ved jeg slet ikke nok om endnu. Hvis Olivers en dag præsenterer en vegansk kost til hunde prøver vi den gerne, men jeg skal virkelig være sikker på, det er sammensat helt korrekt.

Jeg gruer for den dag, hun ikke er her mere. Det bliver så tomt og underligt. Hun er jo med overalt. Jeg har hende med på cafeer og restauranter, jeg har hende med til møder, jamen hun er en meget socialiseret hund :)
Det er næsten det værste ved at have dyr, det er de en dag ikke er her mere.

De produkter vi bruger er følgende:
Hund

 

Kat

 

 

NYE SNACKS: 

Lækre og knasende sprøde økologiske natursnacks, som din hund vil elske at gumle på. De lækre godbidder er helt naturlige og består af 100% kød uden nogen form for tilsætningsstoffer. Godbidderne er fra 100% økologisk produktion i Tyskland. Velegnede til alle hunderacer.

 • 100% økologiske
 • 100% kød
 • 100% naturlige – Ingen tilsætningsstoffer

 

Og til sidst et lille galleri :)

2 kommentarer

 • Kira

  Tak Tina. Dejligt din også er blevet så gammel!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Tina

  Dejlige dyr/venner :-)
  Jeg har selv katte og en GD, min er 9 år jeg gruer også for tiden og måske døde.
  Pas på jer alle sammen :-)

  Siden  ·  Svar på kommentar

Jeg vil høre din mening

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

STRAM BALLERNE med disse øvelser