Se resultatet af tre minutters træning om dagen her

Sådan virker slankekure

Der er ikke nogen grund til, at vinke farvel til koldskål til sommer eller is for den sags skyld. 

Det har aldrig været nemmere at blive federe. Det så heller aldrig været nemmere at finde en slankekur der påstår kan løse det. De er overalt og jeg ville lyve, hvis jeg sagde jeg ikke selv har prøvet et hav af dem. Det som jeg bider mærke i, er at dengang jeg gik på slankekur havde jeg aldrig mig selv med i det. Min fokus var på vægttab og på det jeg skulle spise. Ikke hvad der foregik inde i mit hoved. Og når jeg så var blevet forpustet af at opretholde så striks en leveform og til sidst gav op eller blev færdig, tog jeg det på igen, fordi jeg havde jo ikke gjort noget anderledes, andet end at have hovedet under armen i x antal uger.

Når jeg ser billeder af mig selv gennem mine unge år og op til for måske 10 år siden, svingede jeg vanvittig meget i vægt.
Jeg har i perioder været over 10 kg overvægtig.

Men jeg følte ikke som sådan jeg var hæmmet af det. Jeg kunne stadig få kærester og jeg fandt tøj der passede og jeg havde det egentlig fint nok med mit udseende, indtil en dag jeg så ikke havde det mere og gik på min første slankekur.
Og gentog fejlen om og om igen, i mangel af bedre viden.

Der er mange der har skrevet om, hvorfor kure ikke virker. Jeg vil gerne give MIT bud på det, som er en overordnet ting, som gælder for så mange andre facetter her i livet.

Derfor kommer du ikke i mål med din slankekur
Det er ret simpelt, fordi det er præcis hvad jeg har skrevet længere oppe. Du bliver så følelsesmæssigt investeret i det, der ligger lige foran dig, at du ikke får fokuseret på det store billede. Ingen store og vigtige investeringer her i livet, er baseret på kortsigtede løsninger som en permanent ting. Heller ikke dette.
Man kan ikke tage beslutninger fra uge til uge eller dag til dag. Det er som minimum måned til måned eller år til år, hvis man ønsker succes og forblive succesfuld.
Læg arbejdet i det. Planlæg din fremtid på den LANGE BANE. Baser dine valg ud fra, at det skal have langtidseffekt ikke korttidseffekt.
Hvad du gør lige nu, skal være baseret på, hvad resultater du gerne vil have om fire måneder, ikke i morgen eller overmorgen.

– Vær tålmodig
– Se det store billede – ikke det der er lige foran dig
– Vær konsekvent i dine handlinger ellers skal du starte forfra – lidt som at spille Ludo
– Se det som en investering i fremtiden, ikke bare lige nu og her
– Lær af dine fejltagelser
– Tag en beslutning og stå ved den – jo længere du venter og væver, jo mindre får du gjort ved problemet
– Det handler ikke om hvorvidt du kan, men hvordan du kan

Vi har alle bagage fra fortiden og fokuserer vi på den bagage, og lader det være vores last, trækker det os ned.
Der er så meget andet at fokusere på, og være positiv omkring. Prøv ad. Se på, hvor dejligt det er, når du er så meget længere om fire måneder, hvor meget du glæder dig.

Slankekure er kortsigtede og du lærer intet om dig selv, andet end at du ikke fik det, du gerne ville have på den lange bane.

Kan man spise almindelig mad, når man skal tabe sig? Det er hele ideen med en livsstilsændring. Man lærer intet af at være på suppekur, men man lærer en hel del om portioner, mæthed, mængder, følelser, vedholdenhed, nydelse, glæde ved mad, når man spiser almindelig mad. Det er ikke HVAD vi spiser, men hvordan og hvor meget.
Med alle mulige vilde restriktioner, bliver det svært at holde fast i sund fornuft. Det er trættende. Lad mig vise jer, hvad folk spiser når de er i forløb hos mig:

 

 

Dette og så meget andet. Jeg anretter opskrifterne i portioner der understøtter ens ønsker. Og med tiden lærer man, at man skal spise mindre og mere ofte og man har en masse viden at falde tilbage på, samt masser af opskrifter man kan bruge igen og igen.

Jeg ved, der er noget fantastisk ved at stole på det. Man står med den mad man er tildelt og ved, at ugen efter er der allerede sket forandringer.

Good Fitness 

Ingen kommentarer endnu

Jeg vil gerne høre din mening eller hvis du har gode tips og tricks.

Jeg vil høre din mening

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Se resultatet af tre minutters træning om dagen her