14 dage på sukker: Grim hud

Derfor bruger jeg cannabis

 

[Reklame for Formula Swiss ]

Altså nej, jeg har ikke fået en eller anden ide om, at jeg skal være skæv lige pludselig. Jeg har prøvet det, og det var det værste. Jeg kunne ikke komme ud af det igen, da det var allermest ubehageligt, for man bliver vel bare i det, indtil tågen letter. Så chancen for, at jeg bliver sådan en der fyrer op for en Ganja, er ret lille. Nu lyder jeg som jeg ved en hel del om det, siden jeg har styr på slang for cannabis – jeg googlede bare: Slang for cannabis😬

Jeg har derimod fået mig noget falde – af cyklen – salve i form af CBD. Det er en muskellindrende creme. Jeg er ikke faldet, men nogle gange føles det sådan.

Link til shoppen: Køb CBD olie

Jeg har længe hørt, at CBD skulle være særdeles effektivt for led og muskelsmerter, og lige præcis det, bøvler jeg med.
Jeg bøvler også med, at finde hoved og hale i de mange muligheder der er indenfor cannabis olier og cremer. Men jeg lærte det meste ved at læse på Formula Swiss´hjemmeside, som også sælger produkterne  der er HELT OG ALDELES lovlige. For der er nemlig ikke THC i, som er det, der er gør en påvirket og som er det, der kan få en i store problemer med ordensmagten. For jer der ikke ved det, så BOR jeg sammen med ordensmagten – en af dem – så det ville jo være som at sætte ulven til at vogte får, at slæbe den slags forbudt stads ind i hjemmet. Med andre ord: I kan rolig regne med, at I ikke gør noget ulovligt :)

Jeg fik tilbudt et samarbejde med Formula Swiss og sagde ja, fordi det er en oplagt mulighed for at se om CBD kan hjælpe mig med at lindre mine smerter i det ene håndled. Jeg får smerter af at skrive meget, og det giver sig så til udtryk når jeg træner, ud over at bremse mig i skriveriet. Det er en gammel operation, der bliver ved med at drille, og selvom jeg tager pauser, er skaden sket og smerterne er der.

Jeg har brugt cremen i to uger, og jeg har ikke haft særlig ondt de sidste par dage. Jeg vil naturligvis fortsætte med at bruge det, jeg er ovenud tilfreds med resultatet so far.

Sådan gør jeg:
Jeg bruge cremen når jeg står op om morgenen og bruger ikke mere end en et svaj med fingerneglen lige ned i bøtten.
Farven er lidt sjov, minder lidt om Opis 💩, men den er på ingen måde ildelugtende. Det minder mest af alt om ler.
Jeg har hørt SÅ meget positivt om det, men har aldrig fået taget mig sammen til selv at prøve det. Det er spændende at få muligheden for at danne mit eget indtryk, også selvom det som smertestillende ikke virker efter fem minutter. Hellere den naturlige vej, hvis muligt og så må der gerne gå en uge eller to, før virkningen træder i kraft. Har alligevel levet med det så længe, men nu gør det så ondt, at jeg har svært ved at holde min telefon 😳  – det går j0 ikke!

Hvad er CBD som kan bruges både til mennesker og hunde, heste, katte, mm:
CBD eller cannabidiol er ekstraheret fra hamp eller marihuana-planter
Har smertelindrende effekt
Kurerer ikke sygdomme, men fungerer som et naturligt kosttilskud
Kan afhjælpe søvnløse nætter, har en afslappende effekt
Appetitvækkende – skal prøve at styre mig :)
Bliver også brugt til at reducere betændelsestilstand
Og meget, meget mere.

Du kan læse meget mere om produkterne og shoppe dig selv helt forpustet her 

Jeg har også testet CBD olie jeg har fået på Opi, grundet ubehag i maven, det skal I høre meget mere om på Instagram den 21.3.19.

Del meget gerne jeres erfaringer her i kommentarfeltet, er virkelig interesseret i at høre jeres oplevelser.

7 kommentarer

 • Mette Christensen

  Dine produkter indeholder op til 0,2 % THC, hvilket er lovligt, men kan blive en udfordring i forhold til dit kørekort, hvis du evt for taget en blodprøve af ordensmagten 0;(
  Ikke mange der er klar over det, Blot til info..

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Birthe

  Jeg har fantastisk erfaring pga nervesmerter i armene

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Kira

   Hej Birthe, hvor godt at høre andres erfaringer! Det er absolut værd at prøve.

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Tine

  Jeg vil gerne prøve det. Jeg har søvnproblemer og deraf spændinger i kroppen. Jeg prøvede noget olie som skulle blandes i vand. Men det smagte så ækelt at jeg ikke kunne drikke det.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Kira

   Hej Tine, kunne smagen ikke dækkes med en smoothie?

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sarah Maria

  Jeg har gigt og har brugt cannabis. Det har været effektivt. Jeg kender også folk hvor det ikke virker for dem, men det er et forsøg værd, jeg kan ikke undvære det.
  Tak for en dejlig blog og godt med fokus på naturlig smertestillende.

  Håber du får en skøn dag.

  Sarah

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Kira

   Hej Sarah, det har jeg bestemt hørt før, så det tip er hermed givet videre :)

   Siden  ·  Svar på kommentar

Jeg vil høre din mening

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

14 dage på sukker: Grim hud