Kan man tabe sig, når man ikke spiser morgenmad og/eller spiser inden sengetid?

To film: En til ham og en til hende

Jeg var til pressevisning på både Second Act med Jennifer Lopez og på filmen Vice med Christian Bale.
Jeg vil sige, Vice kan sådan set ses af både han og hunkøn – politisk film – Second Act…not so much.


Second Act, var overraskende mindre overfladisk end jeg havde troet! Jeg synes der kom nogle ret fine og nogle uventede twists undervejs, som gjorde filmen til mere end bare hyggeligt tidsfordriv. Ud over at den giver en nogle tåkrummende scener – I ved, man har lyst til at tage hovedpersonen og sige: Kom, vi går nu, så er der også masser af søde og dybe scener. Lopez spiller godt!
Det er muligt at se trailer og læse om filmen her:
KINO

Så er der Vice.
Den har jeg længe set frem til, ikke fordi jeg er vanvittig politisk interesseret, ud over, det aldrig skader at høre lidt efter og læse op på tingene, men fordi jeg elsker Christian Bale! Nu var han ikke helt til at kende i filmen, da han skulle portrættere den tidligere vicepræsident Dick Cheney. Han var ikke sådan en sylfide, han var lidt mere rund i det, en Bale normalt er.
Men det er en virkelig god film! Spændende og hæsblæsende.
Det er ganske god underholdning og mon ikke Vice læner sig op ad en pris eller flere :)

Se trailer og læs om filmen her, som du måske allerede har regnet ud, er baseret på en sand historie:
KINO 

Ingen kommentarer endnu

Jeg vil gerne høre din mening eller hvis du har gode tips og tricks.

Jeg vil høre din mening

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Kan man tabe sig, når man ikke spiser morgenmad og/eller spiser inden sengetid?