Italien: Vores retreat vender tilbage - tag med!

Du enten vokser med opgaven eller dør ud: Fejl folk begår i livsstilsændringer

Jeg ser mange mennesker i mit arbejde som rådgiver i kost og træning. For det er hvad jeg er. Jeg er rådgiver og underviser. Det vil sige, jeg hjælper folk til at forstå, hvad de skal gøre for at nå til deres mål og sætte deres formål, også ned i detaljer. Coaching. Teknikker. Planlægning. Alt muligt indgår i et forløb.

TIP: Læs mere om vores retreats og recovery bootcamp længere nede

For det jeg har lært som rådgiver og vejleder er nogle ting, som er vigtige i implementeringen af nye vaner.
Her er en liste over de ting, jeg mener er hvor folk fejler.

1. Holder ikke de løfter de afgiver – til dem selv.

2. Blive hooked på momentum, og ikke på at vokse mentalt. Bliver man ikke afhængig af at mærke og gå efter udvikling, går flammen ud – og du tager dig selv i at starte forfra  – igen. Du føler du har fejlet.

3. Nyder og fejrer ikke de små succeser – små succeser bliver til store succeser, husk det. Momentum skal udnyttes – ikke kun kortsigtet, men langsigtet. Du kan ikke nyde godt af et øjebliks momentum, hvis ikke du tager ved lære undervejs.
I træning eksempelvis: Jeg har kunder, der simpelthen ikke vil tage ved lære. De kommer, beklager sig under hele træningen og connecter ikke med øvelserne. Det giver måske et øjebliks momentum, men de har ikke lært noget til næste gang, for der gør de det samme, eller de har ikke passet træningen ved siden af, og starter forfra. Det er der bare ikke udvikling i.

4. Ægte glæde skabes ved at gå efter at være den bedste udgave af os selv, ved at udvikle os…hver dag! Ligesom kroppens celler – der er mange – regenererer. Skal vi også!

5. At ændre tankegang og vaner skal være en form for “afhængighed”. Forstået på den måde, at fokus skal være med intentionerne om at ville se forandring og gøre hvad der skal til.

6. Der skal arbejdes! Muskler vokser ikke af, man sidder på sofaen. De skal nedbrydes og bygges op ved træning. Det er sådan muskler dannes. Det samme skal du måske. Måske skal du helt derned hvor det gør ondt, for at bygge dig selv op. Fejlen her er, at mange ikke lader sig falde dertil, men holder fast i halve løsninger og nægter at gå den tunge vej. Jeg kan allerede sige nu, hvis ikke du vil tage det hårde arbejde der kommer med selvudvikling, kommer du ikke derhen hvor du gerne vil.

7. Indstiller sig på, at være negativ. Alt er hårdt, alt er svært. Har alle mulige undskyldninger for ikke at gennemføre med at ændre livsstil. Vend den om: Sig til dig selv, jeg vil nyde hele vejen, også selvom det er hårdt, for jeg ved det bringer mig hen hvor jeg vil være og jeg kan være stolt af min udvikling og over, at komme ud af min comfort zone. Bryde med vanerne og sug til dig, frem for, at beklage, brokke dig og vær et offer.

8. Offer-rollen. Hvor er det synd for mig. Det er næsten det værste, for det vil forhindre vækst. Du er ikke et offer. Du er herre i eget hus. DU bestemmer! Du vælger om du vil tro på stemmerne i dit hoved. Eller om du vil gøre arbejdet for at få dem til at forsvinde, når de siger til dig, du ikke er god nok. Husk på, at det er hjernen der fucker med dig. Andet er det ikke. Selvfølgelig er du god nok! Og du kan altid blive endnu bedre. Gå efter vækst!

9. Hvis det ikke gør ondt, vokser du ikke. Igen, ligesom i fitness centeret. De sidste reps er der hvor dine muskler vokser. Det gør ondt og det er måske ret ubehageligt. Men du vokser! Tænk over, hvor tit sætter du egentlig dig selv i ubehagelige og ukendte situationer? Aldrig? Jamen…så udvikler du dig ikke. Du skal derud, hvor du bliver udfordret. Ingen grund til at gå uden om, for det gavner dig ikke. Gå det i møde, opsøg det. Kig monsteret i øjnene. Eller bliv i overfladen hvis ikke du vil være en bedre og mere modtagelig udgave af dit jeg.

TIP: Hvad er momentum? Det betyder bevægelse. Fremdrift.

10. Se på dine venner og omgivelser. Omgiver du dig med nogen der kan hjælpe og støtte dig i dit momentum? Eller omgiver du dig med nogen, der holder dig tilbage? Du skal altid omgive dig med venner og bekendtskaber, der får dig lyst til at gøre noget ekstra. Alle skal have de venner, som gør, man får lyst til at gøre rent, inden de kommer. Nogen man vil gøre noget ekstra for! Dem der får en til at tage sig sammen. Er du den ven? Har du den ven?
Find en workout buddy. Deltag i træning, hvor folk har samme lyst til fremdrift som dig. Brug tid med dem, der ønsker at se dig få succes og ikke ønsker at støtte dig i, at være gået i stå. Level UP!

Alt det, og MEGET mere, får du på vores retreat i Italien!: Vi viser dig, hvordan du bliver en bedre udgave af dig selv, fordi både Zenia og jeg, har taget den tunge vej dertil.
Vi har begge haft vanvittige odds i mod os, men er kommet om på den anden side, ved at lade os falde og kæmpe os tilbage.

Book dit retreat her
JEG er den ven, der stiller dig til ANSVAR:
Book din træning og kostvejledning hos mig her 

Ingen kommentarer endnu

Jeg vil gerne høre din mening eller hvis du har gode tips og tricks.

Jeg vil høre din mening

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Italien: Vores retreat vender tilbage - tag med!