Så meget protein skal du have

Er det her ikke en slags curling?

Jeg sidder og læser lidt om det famøse Aros rugbrød. Ved ikke om du kender til historien, men folk er ved at skide klodser over, at Lagkagehuset i Aarhus har ændret i en opskrift som var den oprindelige fra den tidligere bager butik der huserede på adressen. LKH har deres helt egen lille opskrift, men den vil folk ikke have. De vil ikke have nogle af de mange rugbrød LKH har, de vil have AROS! Fat det nu, lagkagehus!
Klip til, at en shitstorm breder sig online og offline, som i der bliver tyret brød gennem en luge hos bageren, fordi manden var godt galt i skralden. Tror ikke han ramte nogen med brød-missilet, men jo-jo. Folk er pissed off!
Det er nu gået så vidt, at pigerne bag skranken græder og går hjem og er kede af hele det her halløj med sure kunder.
Jeg aner ikke om de her piger bag skranken er for fintføleende, men de er hvertfald triste over det her.

Nu er der så nyt i sagen. Lagkagehuset er gået tilbage til den gamle opskrift! De har fået den berømte surdej på hylderne igen, fordi den oprindelige bager nu bager dem og derfor kan Aros brød fra Langenæs altså sælges igen.
NU er det så, jeg kaster lidt op i min egen mund. I en artikel udtaler en mor:
(se artiklen her) 

😳👇🏽

Det skaber stor glæde hos den store Aros-rugbrøds fan Katrine Ryom:

– Det er helt fantastisk. Vi har ledt og ledt for at finde en anden bager, men kunne ikke finde et brød, der var ligeså godt og som vores 8-årige søn, der ikke er rugbrødsperson, gider at spise, siger hun.

– Men det er da lidt vildt, at det skal gå gennem medierne, før de hører, hvad kunderne siger, lyder tilføjelsen.

Så Katrine, du leder nær og fjern for at finde et brød din 8-årige gider at spise? Virkelig? Er det normalt, at man simpelthen lader sit barn blive en lille brød-diktator?

Jamen..suk!

Billedet er fået af:

Få opskriften på brødet på billedet her

 

3 kommentarer

 • Lisa

  Julio Basulto, som er diætist, ernæringsekspert og forfatter til flere bøger, siger: “Vi må ikke insistere, at vores børn spiser noget, de ikke har lyst til, mere end de har lyst til, eller hurtigere end de kan.” Vi får kun negative resultater, hvis vi insisterer.
  https://politiken.dk/forbrugogliv/livsstil/familieliv/art5454875/Usundt-for-børn-at-blive-tvunget-til-at-spise-op

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Kira

   Hej Lisa,
   Det er jeg meget enig i.
   Hvertfald når det kommer til at spise op. Eller spise noget på tallerkenen de virkelig ikke kan lide. Men lige præcis sådan noget jeg refererer til, kan jo også gøre et barn kræsen, hvilket kun er negativt senere hen i alle mulige henseender. Der findes jo andet mad end rugbrød barnet kan spise, så at køre hele byen rundt for at teste rugbrød for sit barn. I dont know, det er ikke noget jeg forstår.

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sara

  HØRT.. 🙏 Jeg er ofte ved at kaste op over måden de små styrer hele lortet på. At mine veninder forventer jeg laver noget andet mad, eller disker op med flere forskellige retter, hvis deres barn ikke kan li det der bliver serveret.! Da min søn var lille, spiste han hvad der var, ellers fik man ikke noget. Og han er altså kun 14 i dag.
  De er nogle små diktatorer. Ihvertfald dem i min omgangskreds. Hvad sker der.! 🤔🤷🏼‍♀️

  Siden  ·  Svar på kommentar

Jeg vil høre din mening

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Så meget protein skal du have