Konkurrence: Vind 4 poser sukkerfri protein bolledej fra Bodylab

NYHED! Klar til en KIRA app?

En spændende nyhed til alle nuværende og kommende klienter: Personlig App til chat, tracking samt visning af kost og træningsplaner coming up! 

 

Inden længe vil jeg også kunne tilbyde alle mine klienter en personlig app, hvor du som klient (uanset om du har Android og IOS som styresystem til din SmartPhone) let kan lægge nye statusmålinger op, chatte med mig direkte og se den kost og træning, som du skal arbejde ud fra.
Velbekomme :-)

Ingen kommentarer endnu

Jeg vil gerne høre din mening eller hvis du har gode tips og tricks.

Jeg vil høre din mening

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Konkurrence: Vind 4 poser sukkerfri protein bolledej fra Bodylab