Havregrød på en helt ny måde

Gode råd fra militæret: Sådan pakker du din kuffert

Reklame.

At pakke en kuffert…
Jeg betvivler meget, at der er mange der er så utjekkede som mig, når jeg er ubeslutsom. Så skal alt bare med. Koste hvad det vil.
Det skaber problemer, fordi jeg også gerne vil shoppe. Jeg kan garantere for, at både kærester, venner og familie har lidt under mine fejlvurderinger og det går nok, for pludselig står jeg med DERES kuffert i hånden inden hjemturen og propper mine ting ned. Ofte spørges der ikke lige. Det er bare en SELVfølge, såmænd :)

Allerede inden jeg skulle til Mexico, så Thomas bekymret ud, for jeg kunne ikke lukke min kuffert. Den er helt ny og fra rejsegear.dk. Den er mindre end mine andre kufferter, hvilket var en smule angstprovokerende, for nu skulle jeg jo virkelig tænke mig om.  Til gengæld er den lettere at håndtere og bare en større fornøjelse at tage med sig når man rejser rundt som vi gør. Vi var på tre forskellige hoteller på hele turen og tre forskellige steder i Mexico. Så på den måde, er det bare virkelig rart med en handy og lettere kuffert. Da vi tjekkede ind, havde kufferten havde præcis den vægt den måtte have, hvilket ikke er så smart, når jeg skal have ting med hjem. Den tid den sorg.

Der var engang en pige som jeg kender der var i militæret, hun lærte mig, at få at få det bedste ud af pladsen i sine tasker når hun skulle på tur med arbejdet, rullede hun tøjet.
Og ja, det udnytter pladsen godt! Noget kan ikke rulles, så det folder man.
Jeg fandt en pige på nettet der har testet metoder, I kan se hendes indlæg her, det er på engelsk  men yderst deltaljeret. 

Det jeg også gjorde var, at lægge tøj i en lille rygsæk jeg havde med til vores vandreture, for hvis jeg blev bedt om at tjekke den ind, var det blot tøj, for jeg tjekker aldrig min Samsonite håndbagage ind. Den skal ikke smadres af uduelige kuffertkastere i lufthavnen. De kan jo ikke finde ud af, at behandle ens ting ordentligt. Er de helt væk?
Nå, men på den måde, kunne jeg fordele vægten lidt, da jeg godt vidste, jeg havde overvægt.

Man kan også gøre det, man putter sokker og den slags i skoene. Skoene holder formen og man udnytter pladsen. Og så kan man gøre det, man sniger nogle ting ned i sin veninde eller kærestes kuffert også.

Det lykkedes at få pakket kufferten så den kunne lukkes med ekstra ting, selvfølgelig også fordi, Thomas fik noget over i sin. Sådan er det bare. Det skal han nok vænne sig til :D
Desuden havde jeg så rygsækken som jeg så ikke skulle tjekke ind da de ikke bad om det, men kunne tage med hele vejen.
Alt endte lykkeligt!

Husk du kan også få glæde af en ny, dejlig kuffert eller taske på rejsegear.dk med koden kira15. Den giver…taddaaaaa…15% :)

Min hedder Epic.Har I nogle gode pakketips?

6 kommentarer

 • Altid rulle! Det lærte jeg selv i militæret på Bornholm i de gode gamle dage. Forresten, så ser ferien fed ud!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • a

  When some one searches for his essential thing, therefore he/she
  wants to be available that in detail, thus that thing is maintained over here.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Efter jeg, for et par år siden, fik kuffert der matchede håndbagage, har jeg aldrig har rejst med andet end den.

  Hvis jeg skal afsted på en længer rejse, over en uge, er det nok ikke helt nok. Men de fleste stykker tøj, kan man sagtens bruge et par gange, og så er en håndbagage typisk nok – også selvom man skal rejse op til en uge.

  Jeg bruger samtidig også tricket med at rulle sammen – det er genialt. :-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Kira

   Man kommer bare længst med rullet tøj, men god ide, at prøve at begrænse sig til håndbagge, jeg skal lige øve mig i det med begrænsninger :D
   Jeg tror mange piger har det som du har det med kuffert bare med undertøj, det skal matche!
   God jul!

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sonja

  Og have tøj med der kan smides ud undervejs da er slidt 😆 bum så har man plads til at handle 😁

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Kira

   Der er bedre forretning i at aflevere det til HM man får rabatter på tøjet :D

   Siden  ·  Svar på kommentar

Jeg vil høre din mening

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Havregrød på en helt ny måde