Blogger-typen på pizzabar: Tester pizza hos Stefanos

Spaghetti med kødboller og WAUW is

For ikke så længe siden, terroriserede jeg Meny i Himmelev, med min efterspørgsel på alle mulige ting, jeg skulle bruge til min fødselsdagsmenu.
Til formålet havde jeg allieret mig med en indkøbsvogn, indkøbsliste og…SØREN. Butikchefen.
Vi har nemlig lige nu, et samarbejde om at vise alle jer derude, at Meny i Himmelev ved Roskilde er særdeles veganer og vegetarvenlige. Man behøver ikke at være det ene eller det andet, for at sætte pris på en kødfri dag eller mere. Men hold nu kæft, det kan være langhåret at tænke tanken og så skride til handling, for hvad skal man dog købe?? Og hvad kan man lave?? Den tanke har mange, der ikke er vant til, at tilberede vegansk eller vegetarisk. Håber dette kan hjælpe :)
Til min fødselsdagsfest, skulle vi have pizza og spaghetti med kødboller og revet ost. Pizzaer fik jeg udefra, nemlig her. Resten fra Meny i Himmelev.

Ud over det, skulle vi også have vin, brut, linsechips og chokoladestykker (marcipan) også fra Meny. Desserten bestod af WAUW is, igen fra Meny og vegansk altså laktosefri. Det eneste der ikke var vegansk, var selve rødvinen – tror jeg, er ikke så meget inde i det med vine endnu. Jeg havde også hyret en cocktailbar ind, mere om det i et andet indlæg, men han skiftede æggehviden ud med aquafaba, altså vand fra kikærter og hans konklusion var at det ville han prøve at gøre fremover, det fungerede perfekt i cocktails.
Jeg skal lave et separat indlæg fra min dag, hvor jeg også pyntede op med ting fra Confetti.

Opskriften lyder – alle ingredienser fra Meny, Himmelev
(Opskriften var baseret til 50 mennesker, så jeg har ikke sat mængder på)

Det skal du bruge:
naturli´fars (findes i fryseboksen ved oksekød som regel)
Glutenfri pasta
Pasta sauce
Chili
Olivenolie – denne her, fås også i Meny og det er den jeg bruger
Salt og peber
naturli´smørbar (smør. bare vegansk)
Hvidt løg
Hvidløg, jeg brugte pulver så kunne folk selv tilføje

Sådan gør du:
Rul små boller af farsen
Sæt dem på en bageplade / bagepapir
Forvarm ovnen i 10-15 minutter
Giv boller 20 minutter i ovnen, de bliver dejlig sprøde
Sæt pasta sauce over i en gryde lad det simre når du tager bollerne ud
Hak løg og hvidløg og tilføj det sammen med chili
Tilføj bollerne når de er færdige og lad saucen simre videre i 30 minutter
På samme tid, sætter du spaghetti over, følg vejledningen bagpå
Når pastaen er færdige, tilføj nogle spiseskeer smør, salt og peber. Det gør pastaen lækker blød og ekstra smagfuld.

 

JEG brugte hvidløgspulver – for nemhedens skyld

Buon appetito.


VEGANSKE chips

FIK et fint juletræ af Meny med kettlebell kugler :)

Meny Himmelev, klik her 

Ingen kommentarer endnu

Jeg vil gerne høre din mening eller hvis du har gode tips og tricks.

Jeg vil høre din mening

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Blogger-typen på pizzabar: Tester pizza hos Stefanos