Har du nogensinde købt dit tøj for småt med vilje?

Blogger-typen på pizzabar: Tester pizza hos Stefanos

 

Dette er en slags reklame, fordi jeg anbefaler dem og fik pizzaen gratis. Men omvendt kan man sige, valget faldt på Stefanos af en grund.

Jeg har besøgt et af de mest “berygtede” (det var godt ment) pizzasteder i KBH som er så flinke, at de også laver veganske pizzaer. Så er man i humør til pizza og er med en blandet flok eller man selv er veganer, er der mulighed for, at alle kan komme til fadet. Man kan nemlig også få flere slags lækre veganske pizzaer derinde-hvilket gør det svært at vælge. Jeg fandt dog ud af, at min personlige favorit har rosmarin på toppen.

Mit formål med at spise Stefano – pizza var i forbindelse med min fødseldag, hvor jeg gerne ville bestille pizza så jeg ikke skulle have gang i det store mad arrangement. Pizza og cocktailbar. Nemmere bliver det ikke.

Der er en Stafanos på Østerbro og en på Nørrebro. Den jeg besøgte, er på Nørrebro, men konceptet er det samme begge steder.

Vegansk pizza-bager
Det er sådan, at en af pizza-bagerne er veganer og det var hans ide, at få det indført  på menuen, og her skal lyde et stort tak.
Man kan vælge mellem flere forskellige, og er man vild med kartofler, går man ikke forgæves.
Ud over, at stedet er virkelig hyggeligt og ikke bare et pizzaria, men mere en restaurant, så er personalet virkelig nogle flinke nogle. Man får høflig betjening og en imødekommende service. Desuden er der også en kaffebar ved siden af, som er mindst lige så hyggelig.

At få pizzaer til at smage godt uden ost, kan være lidt af en kunst. Men frygt ej, de er dækket til med lækker, vegansk smelteost.

Du kan finde Stafanos her

 

 

Ingen kommentarer endnu

Jeg vil gerne høre din mening eller hvis du har gode tips og tricks.

Jeg vil høre din mening

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Har du nogensinde købt dit tøj for småt med vilje?