Bolle konkurrence

Har du nogensinde købt dit tøj for småt med vilje?

Det har jeg også!
Guess what, fik det aldrig brugt :)

Jo, et par bukser og en bluse jeg fik forærende af Victoria Beckham. Det var så småt at det måtte byttes til et andet sæt. Det var så også for småt. Der synes jeg det blev pinligt at bede hende om et nyt sæt, så jeg tabte mig i stedet!
God motiviation, haha.

Men jeg har nogle gange tænkt, jeg skal alligevel ned i vægt, så den beholder jeg, hvis det er netshopping, eller i en butik tænkt, pyt, den kan jeg passe om et par måneder eller uger.
Flot! Total spild af penge, skete aldrig, og er i stedet solgt på loppemarked. Frås!
Men kender I det ikke? Tanken bag, er virkelig oprigtig, men det er sgu da fjollet. Har I nogensinde opnået jeres vægttabsmål motiveret af for småt tøj? Det synes jeg er flot, for det er da det sidste der kan motivere mig. Det er blot en bonus at kunne komme ned i mindre tøj, synes jeg, men det kan ikke holde min snude i sporet desværre. Gid det var så let. Når jeg siger let, så er det ikke fordi jeg mener jeg skal tabe mig særlig meget, jeg svinger altid mellem 57 og 60. Jeg er mest pjattet med de 57. Jeg har en hang til at spise sund fedt. Jeg elsker cashewsmør, avocado, nødder, peanut butter og den slags. Det er ikke sådan at man ligefrem bliver slankere af at spise så meget fedt, fordi der er flere kalorier i, end der er i kulhydrater, som jeg også elsker. Det er vitterlig min glæde ved god sund mad, der giver mig bøvl med at holde vægten stabil, ikke fordi jeg ikke ved hvad jeg laver. Det kan jeg godt finde ud af. Som I har hørt mig sige før, så er det altid de sidste kilo der driller mest. Simpelt: Appetitten stiger, forbrændingen falder. Crap! Ekstra træning, selv for mig. Nu bliver jeg 44 om lidt og tro mig, det er ikke så let som for bare fire fem år siden. Men jeg klager ikke, jeg kan sagtens leve med mig selv og sådan som jeg ser ud, jeg reflektere bare.

Det er Black Friday om lidt. Jeg ved ikke hvordan jeg har det med det. Bliver man bondefanget? Køber man ting, man ikke har brug for? Overforbrug? Ikke godt for miljøet?
Jeg er ikke sikker på at jeg skal bruge Black Friday til noget, den falder tæt på min fødselsdag, så det jeg mangler har jeg ønsket mig, og vi bliver 50 mennesker, så mon ikke jeg får et eller andet jeg har savnet i mit liv?

Hvis DU er til Black Friday, kan du shoppe her:

Caliroots:
Kode GIVEME15
ikke på allerede nedsatte varer

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Hotels.com:
BLACKFRIDAY11
Op til 60% rabat
(Hotellet på billedet, er Be Tulum, personlig favorit)

Boboonline: 
Op til 80% rabat
Lyskæder og meget andet interiør /møbler

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Futureplanner: 
BLACK2018
30% på alt

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Nelly.com: 
20% på alt

Sportsmaster: 
Minimum 30% rabat
Enkelte varer gælder ikke

 

Swiss Clinic:
Op til 70% rabat

 

The Body Shop:
30% rabat
Gælder ikke varer der er nedsatte eller julevarer

Wakakuu;
Som denne uægte pels, Koat Faustine
Op til 50% rabat

Ingen kommentarer endnu

Jeg vil gerne høre din mening eller hvis du har gode tips og tricks.

Jeg vil høre din mening

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Bolle konkurrence