Min hånd ser jo for mærkelig ud

Smooth og proteinrige produkter – lige til ganen og musklerne!

Få rabat – i bunden af siden her.

 

En ny player er på banen! Jeg vil gerne præsentere jer for et nyt firma. Firmaet forhandler barer og pulver, og vi havde deres produkter med til Italien hvor vi havde retreat sidste måned.
Barene fik vores deltagere med i tasken, til deres lange gåture ud i det italienske landskab, så de ikke gik sukkerkolde og pulveret fik de med hjem, til de dage de ikke kan nå at spise nok, fordi de har travlt.

Jeg anser nemlig ikke kosttilskud som en del af madpyramiden som sådan, men mere for det, det er: Kosttilskud.
Det skal ikke erstatte noget på den lange bane, men føler man sig sulten for sjov, har svært ved at spise nok af forskellige årsager og føler man, at det er hyggeligt med en shake eller bar i ny og næ, så er jeg game.
Jeg nyder selv en shake med bær eller banan flere gange om ugen, og jeg kan godt lide at have forskellige varianter ved hånden. Jeg har prøvet deres barer og deres shakes og her er mine favoritter:

 

 

Er du interesseret i laktose fri / animalsk – fri tilskud, baseret på dejlige planter som indeholder masser af protein, er dette noget for dig. Det er efterhånden lykkedes de mange virksomheder at lave planteprotein, der ikke smager af rævepis.
Det er nye tider og plantebevægelsen på den konto, er i den grad fulgt med, så det er vildt dejligt. Jeg er selv overrasket over, at smagen er frisk og rund og ikke harsk som i gamle dage, hvor plantekost ikke var så trendy.

Det må jo gerne smage godt! Man er mere fristet til at drikke/spise det, hvertfald :)
Jeg bruger til mine shakes:
1 dl vanilie plantemælk eller blot plantemælk
1 dl vand
Isterninger
Proteinpulver (20-30 gr)
Halv banan eller en håndfuld hvilken som helst bær

Ikke alene kan du nu shoppe på den nye side, plante-protein.dk – du kan OGSÅ bruge koden KIRA18 så får du 20% rabat på din køb :)

plante-protein.dk 

 

Kærligst,
Kira,
goodfitness.dk

Ingen kommentarer endnu

Jeg vil gerne høre din mening eller hvis du har gode tips og tricks.

Jeg vil høre din mening

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Min hånd ser jo for mærkelig ud