Den dag, jeg satte ild til mig selv

Min hånd ser jo for mærkelig ud

ADVARSEL. Klamme billeder, så vent til efter du har spist, tænker jeg?

Efter mit uheld som I måske har læst om her, i pressen/tv eller måske i den svenske avis her, som også har bragt historien, ser mine hånd så besynderlig ud. Jeg er i øvrigt pissetræt af, at jeg ikke kan bruge den, og det er sådan lidt tragikomisk, at jeg får sms beskeder og beskeder på messenger af søde mennesker der vil mig det godt, men jeg har svært ved at skrive og svare med et tak, da mine skriveevner pt, ikke rækker så langt. Det er værst på telefonen. Jeg har sådan en elefantfod af en hånd at høre godt med, og den har ikke lige let ved at ramme tastaturet.
Jeg skal gå  med plastik i 10 dage og så skal jeg til undersøgelse igen, tror der ligger noget til mig i e-boks. Er jeg den eneste der bare hader e-boks? Det er så seriøst derinde. Det er aldrig sjove invitationer til events, det er altid noget man skal betale eller forholde sig til i ramme alvor. Suk.

Jeg er så småt ved at samle de ting der skal erstattes og så er jeg så småt på udkig efter nye tæpper og plaider. Vent! Jeg har sgu da snart fødselsdag, der kan jeg jo ønske mig plaider, ja, selvfølgelig!
Desuden har vi brændt en del tøj af, i forsøget på at slukke branden. Alt hvad der kunne findes der var inden for rækkevidde, blev jo kastet over vores bål i stuen. Var det ikke fordi jeg allerede stod i flammer, havde Thomas sikkert smidt mig på bålet også.

Hænderne ser sådan her ud nu:


YIAAKS.
Det er begyndt at gøre ondt på indersiden af hånden nu, af en eller anden grund, lidt underligt, da jeg har gået med det i snart en uges tid.
Jeg har fået tilbudt behandling – også for traume mentalt – af søde mennesker rundt omkring, der gerne vil hjælpe mig. Tusind tak for det! Jeg skal nok få svaret alle.

Jeg skal være yderst kreativ til træning med øvelser der ikke generer min hånd, blandt andet mulige og umulige øvelser i kabelstativet :) Især fordi det gør ondt at holde om ting, også cykelstyret. Og jeg skal lægge makeup med højre hånd, det kan godt ses, haha.

Det var en lille update herfra, og så kan I jo tage et kig på min nye side. GOOD FITNESS. Til alle planer kommer der fem opskrifter til hvert måltid. Er man i forløb har man mulighed for ubegrænsede opskrifter.
Desuden har jeg en lukket instagram side til mine kunder, som indeholder træningsvideoer, tips og tricks, konkurrencer og meget mere.

Kh. Kira

Ingen kommentarer endnu

Jeg vil gerne høre din mening eller hvis du har gode tips og tricks.

Jeg vil høre din mening

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Den dag, jeg satte ild til mig selv