Smugkig: Hvad skal vi gennemgå på vores fitness/retreat camp i Italien?

Tilbagetrukket hage var ikke lige mig


Som bekendt, lægger jeg ikke skjul på, at jeg får lidt hjælp her og der. Jeg er ikke alene fascineret af, hvordan man kan ændre kroppen ved kost og træning, jeg er også fascineret af, at man kan tilpasse sit ansigt så det bliver mere symmetrisk. Selvfølgelig vil jeg gerne ligne mig selv, eller det er ikke en selvfølge, men det vil jeg. Jeg har også lysten til at ændre på de ting jeg kan, hvor det ikke har en konsekvens og hvor det ikke ændrer mit udseende til ukendelighed. Der er sikkert ikke så mange der har lagt mærke til det, men min hage er tilbagetrukket fra naturens side. Hos Inito får jeg korrigeret den med filler fra Juvederm. Det er noget jeg begyndte på, for få år siden. Jeg ønskede mere skarpt kæbeparti og spidsere hage, så den altså stikker forbi mine læber og ikke ligger lige under som den gjorde før og ved at få hagen mere  frem, får jeg mere længde i ansigtet fra siden også.

Min hud er ujævn og hævet da jeg lige er blevet stukket 15 gange lidt over det hele:) 

Min hage før jeg fik filler:
(billedet er fra min side, www.goodfitness.dk )

Det var faktisk Kim der nævnte det, og jeg har altid synes det var lidt irriterende at se mig selv fra siden netop grundet min hage, så da han nævnte det, sprang jeg til på stedet.
De billeder I ser her, der er forskellen ikke sååå stor igen, da jeg jo har gjort det nogle år og derfor får regelmæssig opfølgning.
Men man kan se en smule mere spidshed og så har jeg fået markeret kæbepartiet i samme runde også.

Jeg får også botox, men ikke så jeg ikke har mimik. Jeg vil gerne have det sådan, at mit ansigt kan bevæge sig og så er det også vigtigt at min kæreste kan se, når jeg mener det jeg siger alvorligt! Når jeg er bestemt og føler jeg gerne vil have ham til noget. Så skal jeg jo kunne rynke panden ELLER smile stort og charmerende, så han kan se, jeg mener business!

Priser på behandlinger som jeg får, er 3000 og opefter, men ønsker man botox eller filler færre steder, koster det mindre.
Inito kan kontaktes her

Se også: Sådan får du GLOW i huden 

Dette er ikke direkte reklame, da jeg ikke er blevet bedt om at skrive om det. 
Jeg skriver om det, fordi jeg har lyst og fordi jeg ved, det er noget mange går op i. Skønhedsbranchen er en jungle, men jeg vil altid anbefale Inito.
Inito har derimod lov til at bruge det vi laver sammen, på deres sociale medier. 

Ingen kommentarer endnu

Jeg vil gerne høre din mening eller hvis du har gode tips og tricks.

Jeg vil høre din mening

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Smugkig: Hvad skal vi gennemgå på vores fitness/retreat camp i Italien?