De bedste træningssko + rabatkoder!

THE WIFE: Årets film – agtigt, se den!

Jeg tog min søde veninde Zenia med i biffen for at se en pressevisning af The Wife.
SKØN film. Jeg begyndte nærmest at tro, den var baseret på en sand historie, så autentisk var den. Glenn Close er så fantastisk i den og jeg kan varmt anbefale alle at se den.
Filmen handler om en mand som bliver nomineret til en Nobels Litteraturpris. Med støtte fra sin kone (GC) ennem hele karrieren, skal han til at modtage prisen, men så går noget helt galt. The Castlemans får revet tæppet væk under sig, på sin vis selvforskyldt. Man kan ikke forudse hændelserne og jeg vil ikke afsløre for meget her, men hvem der end sidder og finder på manuskripter som dette, er mere eller mindre genial. Filmen er baseret på novellen af Meg Wolitzer. Desuden spilles den unge udgave af Glenn Close i filmen af Glenn Close´s egen datter, Annie Starke.
Instagram 

SE den!
Trailer:

Efter filmen (det er efterhånden nogle uger siden) tog vi op og fik trænet sammen og det er en ting jeg elsker ved træning, det kan man sgu dele med dem man holder af, såfremt de gider :)

Det varer ikke længe så har vi vores fitness camp! Der er stadig to pladser tilbage til retreatet og måske kan vi endda presse en mere ind, da der stadig er værelser tilbage.
Flypriserne er lave lige nu, så prisen er faldet:
Læs mere her og book din billet til retreat i DAG. 

 

1 kommentar

  • It’s genuinely very complicated in this full of activity life to listen news on Television, thus
    I simply use the web for that reason, and take the most up-to-date news.

    Siden  ·  Svar på kommentar

Jeg vil høre din mening

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

De bedste træningssko + rabatkoder!