Hvad mon der er i kassen?

Ting, man kan bruge citronskal til

 

Der er ting, man kan bruge citronskal til, men dette er ikke en af dem, jeg forventede. Man kan bruge citronskal til pletfjerner, desinficering, aroma og sikkert meget mere.

Jeg var hjemme hos en kunde, som fortalte mig, at hendes canadiske mand, havde introduceret hende for kaffe med citronskal. Jeg tænkte, det kan da slet ikke være noget nogen indtager frivilligt.
Men okay, det skader vel ikke at prøve, selvom det lød en smule for mærkeligt. Klip til at siden da, regelmæssigt har skåret lidt skal til kaffen og nydt den friske smag.
Ja, hvad skal jeg sige, man finder på mange mærkelige ting med alderen, haha.
Jeg er også begyndt at synes havearbejde er LIDT sjovere end før, hvor jeg mildest talt hadede det. Nu skal jeg bare lære at ikke bruge så mange penge på planter jeg alligevel myrder i iskoldt blod fordi jeg ikke sætter mig godt nok ind i tingene.

Jamen, prøv det med citronen, jeg er sikker på, at din lokale cafe har lidt skal liggende du kan teste med, når du alligevel er ude, eller måske er du så heldig, at have en lækker kaffemaskine som mig :). Ikke at mindre ikke kan gøre det, det kan det bestemt. Jeg er bare enormt glad for min kaffe og nyder kaffe af god kvalitet. Jeg foretager mig INTET før jeg har fået min morgenkaffe. Det er nok det mest faste ritual jeg har.
Kaffen er fra NEM ØKO i Blåggårdsgade. En fin butik med SÅ mange spændende varer for alle og enhver.

Kaffemaskinen er fra Electrolux og den kan mere eller mindre alt der kan forbindes med kaffe.
Dette er ikke som sådan reklame, for de har ikke bedt mig lave reklamen, da vores aftale er ophørt, men derfor nævner jeg det nu lige alligevel. Jeg er nemlig rigtig glad for mit legetøj :)

Ingen kommentarer endnu

Jeg vil gerne høre din mening eller hvis du har gode tips og tricks.

Jeg vil høre din mening

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Hvad mon der er i kassen?