Sådan maler du med betonmaling: Se før / efter billeder af effekten

Transformationsrejse til Italien med oplevelser, træning og coaching

Hvem siger, at rejse er det samme som at slappe af, og kun det?
Jeg har fundet fornøjelse i, at samle oplevelser, aktiviteter og afslapning under samme tag.

Med en kombination, er det måske i virkeligheden lettere at løsrive sig fra hverdagen og virkelig finde en god og direkte kontakt fra hoved til krop ved solidt og underholdene arbejde med sig selv, udført af andre.

På denne tur til Italien (Montegrotto, tæt på Venedig), tager vi fat på emner på vores transformationsseminarer hvor alle deltagere bør deltage, som:
Værdihjul. Hvad skaber værdi i livet. Vi laver vores eget værdihjul.

Nudging og trigger foods. Hvad er nudging og hvordan kan det hjælpe dig i hverdagen, således du kan leve et sundere liv på kostfronten. Googles kontorer bruger også nudging med stor succes. Vi identificerer trigger foods. Hvad kan man gøre for at styre sine impulser og ikke overspise.

Forhindringer og løsninger. Hvordan kan vi identificere begge og rette ind. Dette er baseret på gruppearbejde.

Kostens fordeling. Hvad er vigtigt at spise og hvor meget for at kroppen fungerer optimalt. Fokus på stabilt blodsukker, mættende mad, energigivende mad og mad der hjælper en med at få gavn af træning.

Træning. Vi træner dagligt. Vi har styrketræning, elastik træning, vandring, power walk, walk and talk, svømning og yoga på programmet.

Har man brug for en til en snak med Zenia eller mig selv, er dette en mulighed og ikke noget der koster ekstra.
Det kan være over en kop kaffe eller en walk and talk.

Ud over Zenia og mig, er Tante Helle med. Det er faktisk min tante, som er tidligere Air Purser for SAS. Det vil sige, hendes service niveau ligger højt og hun er virkelig god til kundehåndtering. Derfor tager hun sig af alle de små detaljer, hvor både Zenia og mig vil fokusere på JER.

Jeg flyver ned dagen før sammen med Tante Helle (I  kan bare kalde hende Helle, det er nok det mest passende, haha), og dagen efter, flyver Zenia ned med gruppen, så I har selskab hele vejen fra en voksen, så at sige.

Ved ankomst får man program udleveret og vi byder velkommen.

Man kan bestille et enkeltværelse for 500,- ekstra for en uge.
Man er selv ansvarlig for at betale for sin frokost i Venedig, på vores tur derind.
Ud over tre hovedmåltider på hotellet, sørger vi får snacks som mellemmåltid til alle.

Under hele turen, er der ud over træning og seminarer, masser af tid til at nyde spa området, gå ture og så videre. Der er ikke noget værre end at stresse rundt og jeg lover jer for, at I får lyst til at slappe af efter træningen. Ikke at den er ulidelig, men det skal jo give jer resultater. Når det er sagt, alle jer der har booket nu, er forskellige og kommer med både meget erfaring og næsten ingen. Nogen er større end andre, og så er der nogen med en knæskade eller noget andet der driller lidt.
Dette er ikke en hindring, da vi er supernørder der kan finde ud af at tage hensyn til den enkelte, uden af at den enkeltes evner eller erfaring går ud over andre. Vi er et team, men vi har fokus på hver enkelt af jer.
Der vil ikke være konkurrencer. Vi konkurrerer ikke med hinanden. Det ville være unfair, med så store variationer. Vi samarbejder, roser, hepper og giver alt hvad vi kan.

Book din tur på:
VIAVANA.DK 

Læs om Zenia her:
Om rejsedesignerne

Ingen kommentarer endnu

Jeg vil gerne høre din mening eller hvis du har gode tips og tricks.

Jeg vil høre din mening

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Sådan maler du med betonmaling: Se før / efter billeder af effekten