I biffen med 3.hjulet - vi så Mile 22

Vægttabsvenlig pastasalat med ærter og persillepesto

På intet tidspunkt i  mit liv, har jeg interesseret mig for olivenolie. Før nu. Jeg blev bekendt med mærket Hippie House, fordi Inco sponsorerede en masse goodies og mad til vores Mont Blanc tur, og aldrig har jeg smagt så god olivenolie. Den er så kåret til verdens bedste, åbenbart. Det forstår jeg sgu godt. Den jeg har brugt i salaten her, er med citron, hvilket er et perfekt match.

Det skal du bruge til to personer
Pasta:
240 gr fuldkornspasta (glutenfri kan også bruges)
2 håndfulde ærter – jeg bruger dem fra frostposer
Et halvt bundt asparges
8 cherry tomater
En halv squash

Pesto:
Et bundt Persille (frisk krydderurt)
Et fed hvidløg
En spiseske Finca La Torre olivenolie med citron eller lidt revet citronskal
Salt

 

Sådan gør du:
Kog pasta – skal køle af, så lad stå på køkkenbordet
Varm ærter og små stykker af asparges i en gryde. Når asparges er sprøde og lune, tages ærter og asparges af og skal også køle,
så hæld vandet fra, og sæt på køl.
Hak cherry tomater i halve
Hak squash i halve både / skiver

Pesto:
Hak hvidløg i mindre stykker
Hak det skyllede bundt persille i mindre stykker uden stilke
Riv citron
Blend all ingredienser til pesto i en foodprocessor, evt. med lidt vand, da vi har sparet på olivenolien. Normalt vil man gerne bruge en dl. olivenolie, men da dette skal være kalorielet, er det et sted man kan spare.

Mix alle ingredienser i en skål og salaten er klar til servering.

Psst: Skålen med den grønne dressing, er ærter blendet med hvidløg, vand, salt og peber. Ærterne var kogt, ikke frost.

Få updates fra bloggen direkte i din indbakke – klik her 

3 kommentarer

 • Sisse

  Hej Kira.
  Jeg er super motiveret for at gå i gang med din bog. Jeg ammer dog stadig, bør jeg så spise flere kalorier?

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Kira

   Hej Sisse!
   Min bog kan sagtens bruges som inspiration og så kan du gå i gang når du er færdig med at amme. Du kan bruge tips tricks mellemmåltider fra den. Du bør ligge på 1800-2200 kalorier om dagen og de fleste kostplaner i den ligger på 1800 og under.

   :-)

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Sisse

   Mange tak :)

   Siden  ·  Svar på kommentar

Jeg vil høre din mening

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

I biffen med 3.hjulet - vi så Mile 22