Lav din egen hummus

Sprødt brød med asparges og hummus: Hold vægten med sundhed

Ikke alle er fan af brød, jeg er faktisk ikke. Min mave reagerer ikke positivt på korn og gluten (ja, brød kan fås glutenfri, og jeg spiser ofte brød fra Thunberg). Men korn er heller ikke noget min mave finder særlig ophidsende. Men jeg elsker brød og derfor vælger jeg at spise det i mindre mængder.
Eksempelvis denne her snack. Virkelig let at lave, for folk med hovedet oppe i røven når det kommer til madlaving. Virkelig hurtig at lave også, og tjaaa, ret insta-friendly også. Det er alle punkter vi går op i, ikke? :) Jeg gør og jeg skammer mig ikke over det.

Indbydende mad, er sjovere at spise.

Ristet, groft brød af hvilken art du måtte foretrække. Hjemmelavet hummus ala min klik her  – eller køb din favorit hummus i supermarkedet. Op til dig :).

Steg nogle asparges med lidt olie og tilføj til sidst purløg, hummus salt og peber på det ristede brød.

Sådan en franner-mad med tilbehør løber op i 200 kcal.

Selv tak :)

Ps.: Mit insta-venlige bord er købt hos North by North.

Ingen kommentarer endnu

Jeg vil gerne høre din mening eller hvis du har gode tips og tricks.

Jeg vil høre din mening

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Lav din egen hummus