Sprødt brød med asparges og hummus: Hold vægten med sundhed

I biffen med 3.hjulet – vi så Mile 22

 

Jeg har det sådan, at nogen fortjener en kæmpe røvfuld. Det er der bare nogen gennem tiden, man føler ville have godt af.
Det betyder ikke, at jeg har lyst til at se det ske, og det gør sig også gældende i film der er præget af systematisk spænding og scener med slåskamp og blod. Mange gange, holdt jeg hænderne for øjnene

Den nye film med Mark Wahlberg og John Malkovich hedder Mile 22. Jeg så den til pressevisning, hvilket jeg altid synes er sjovt. Der er noget hyggeligt over at gå i biffen om morgenen og kun med anmeldere. Jeg skulle til at skrive:
Andre anmeldere…men da jeg ikke officielt er anmelder, er det måske lidt frækt at titulere mig selv sådan.
Jeg tog både Kasper og min kæreste Thomas med.
Som det ses, er det som om at Kasper falder lidt ved siden af?

Hvad filmen handler om, kan jeg sagtens fortælle jer, for jeg fulgte skam  med, på trods af, at jeg var lidt bange :-)
Jeg kan starte med at fortælle, at jeg var en smule overrasket over at se Ronda Rousy i en af rollerne, men jeg synes hun gjorde det godt. Dernæst, jeg har altid været fan af Mark Wahlberg, lige siden dengang, han var Marky Mark feat. the Funky Bunch. Kan I ikke huske dem? Jeg ved at min gode ven Kasper ikke kan, han var nærmest ikke født dengang. Han er 14 år yngre end mig.

Filmen handler om et aktiv der skal transporteres fra a-z af CIA agenten som spilles af MW. Til det, skal han bruge nogen der kan hjælpe ham. I starten af filmen sker der noget afgørende for resten af plottet og som bringer dem i fare under missionen.
Det er en meget krævende rute de skal på, og det er så her, jeg holder mig en del for øjnene. :)
Mark Wahlberg og John Malkovich har som sædvanlig en god humor og kombineret med uforudsigelige scener er det perfekt.
Se hele castet her:
IMDB 

Kan ses i biograferne nu.

Måske husker I Funky Bunch nu?

 

Så var der også lige Calvin Klein reklamen, hvor Marky heller ikke er kedelig at se på:

Trailer

3 kommentarer

 • It?s hard to come by well-informed people on this topic, but you sound like you know what you?re talking about!

  Thanks

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Kira

  Hej Tina,
  Han bliver ikke mindre pæn og sjov med årene :D
  God dag til dig :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Tina

  Den gad jeg godt at se.
  Husker stadig en ungdomsfilm, mener den hed “springkniven”.
  Aften hilsner.

  Siden  ·  Svar på kommentar

Jeg vil høre din mening

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Sprødt brød med asparges og hummus: Hold vægten med sundhed