Vind: SodaStream Spirit med smagsvarianter

Geniale til vægttab: 3 lækre mellemmåltider

Savner du inspiration til hurtige mellemmåltider? Nogen som både er sunde og nemme?
Mine kunder lider ikke, her er nogle af de madvarer de får på deres kostplan.

1. Jordbærgrød med yogurt
Er man ikke sødemiddelsforskrækket, kan man bruge rødgrød fra Skælskør. Jeg henviser til light udgaven. Er man ikke til den slags, kan man sagtens lave grøden selv, med alle slags bær, i virkeligheden. Selvfølgelig kan man ikke lave jordbærgrød med blåbær, så langt er jeg med. Men grød af alle slags bær og fryse det ned. Man kan også bare have det stående på køl, det kan holde sig nogle dage. En klat yogurt på toppen og man er “good to go” som man siger. Jeg bruger alpro natural.
Alternativ: Æblegrød fra Urtekram.

2. Hummus med snack
Hummus smager godt med mange grøntsager, men også en skive ristet rugbrød. Måske en kombi?? Men noget agurk, en gulerod, selleri, peberfrugt, og så videre. Kan nemt tages med på farten. Hummus er lavet af kikærter – lav din egen hummus klik her.

3. Æble med peanut butter
Favoritten! Et æble (hey, det er sæson for æblerov), og en klar peanut butter til at dyppe bådene i. Kan man bede om meget mere? Sådan et knasende discovery æble lige fra haven og så kørt rundt i smoooooth PB. Også let at tage med på farten.
Jeg laver tit selv min hummus. Jeg får min peanut butter fra Bulkpowders, den der er crunchy.
Man kan sikkert bare selv lave sin peanut butter, så langt er jeg ikke kommet :)

Har I nogle forslag til mellemmåltider?

 

2 kommentarer

  • Martine

    Nej ingen andre bud på melkemsnacks, derimod virker rødgrød light og yogurt helt vildt 😊

    Siden  ·  Svar på kommentar

Jeg vil høre din mening

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Vind: SodaStream Spirit med smagsvarianter