Zumba-event for Børnetelefonen

Vægttab trods livskrise og stalker-helvede

Åbner min mail. Ser et brev. Klikker og læser.
Det var en meget åben og ærlig pige der skrev sine tanker ned og sendte dem til mig.

Jeg er ikke altid så god til at tage imod ros, især ikke når jeg føler at jeg blot gør mit job. Som jeg i øvrigt elsker.
Men når man så finder ud af, hvor stor en forskel det kan gøre at være mig bare, med det værktøj jeg nu engang kan give videre, så føles det altså rigtig, rigtig rart!
Linette har været i en meget ubehagelig situation også under forløbet, som ville have slået de fleste omkuld. Jeg var selv vidne til, hvad en stalker af den karakter kan finde på. Jeg er imponeret over, at hun holder ved.

Og jo! I kan bande på, at jeg æder det råt! Det må man gerne, selv i jante-Danmark :)

“KAN EN LIVSKRISE KICKSTARTE ET SUNDT OG LYKKELIGT LIV”
– Med Kira’s hjælp er svaret ret enkelt “JA” 
“For blot 4 måneder siden befandt jeg mig i mit livs krise. Efter flere mislykkede forsøg på en sundere tilværelse gennem årene og en hverdag fyldt op med kaos og stalking tæt inde på livet – Var tanken og ikke mindst motivationen om at opnå succes for længst passeret.
Gennem en fælles relation blev jeg gjort opmærksom på Kira og besluttede mig for at tage kontakt – Hvilket viste sig at være den bedste beslutning jeg nogensinde har gjort mig!
Kira var hurtig ved tasterne og allerede efter første møde var jeg SOLGT!
Jeg blev mødt af en meget bestemt, men også ufattelig hjertevarm kvinde og kunne hurtigt fornemme, at her var der ikke plads til at “springe over hvor gærdet er lavest” ;-) Herefter fik jeg udarbejdet en kostplan, hvilket jeg var utrolig skeptisk overfor – jeg husker tydeligt kommentaren “Har du smagt det, eller kan du ikke lide det?” Og så var vi ligesom igang :-)
Dårlige vaner i store mængder, blev erstattet med sunde alternativer og en helt ny verden med lækre sunde råvarer og GRØNT blev hverdag og nu også en afhængighed!
Sideløbende med en kostomlægning, fik vi sammen sat nogle “delmål” og det blev startskuddet til regelmæssig træning 1-2 gange i ugen med Kira og herudover på egen hånd. Efter 1,5 måned havde jeg tabt de første 10 kg og blot 3 mdr efter første vejning var første delmål i hus med – 21 kg!
KLIK HER:
Her 4 mdr efter og endnu en vejning lige om hjørnet, ser jeg tilbage på denne rejse med et kæmpe smil på læben! Kira har ikke blot hjulpet mig med et vægttab. Dette har været starten på en total livsændring for mit vedkommende!
At tabe en masse kilo er langt fra blot et fysisk hårdt arbejde, det kræver en masse mental styrke og ikke mindst VILJE! Kira har formået at presse mig til det yderste og alligevel motiveret mig til at forsætte, uanset hvor meget modgang jeg end har mødt på min vej!
Uanset hvilket udgangspunkt du måtte have, er jeg sikker på at en hjælpende hånd fra Kira er første skridt i den rigtige retning mod et langt sundere og lykkeligere liv! Personligt ville jeg ikke have været det foruden – “Tak” er kun et fattigt ord ! De varmeste anbefalinger herfra.”
Linette, 28 år 

Billederne er fra  21 kg vægttab – er spændt på at se hende søndag, når vi skal lave en ny opfølgning :)

Du kan booke mig via os@dkira.com

Ingen kommentarer endnu

Jeg vil gerne høre din mening eller hvis du har gode tips og tricks.

Jeg vil høre din mening

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Zumba-event for Børnetelefonen