Favorit-serier: Must - see

Det skete bare ikke!

 

Vi holder sommerferie i sommerhuset disse dage, mit sommerhus, men som er Thomas´når der skal laves noget. Det kan I godt forstå, ikke?

Vi har så mens vi er her, meldt os ind i Fitness World i Gilleleje, hvilket har vist sig at være ret billigt. Fitness DK tager 100 kroner om dagen og ligger i Helsingør. FW tager 100 kroner for en uge, ligger under 8 km fra mit sommerhus i Hornbæk. Bare et godt tip, hvis I kan bruge det.

TIP: Husk at tilmelde jer vores zumba event her – håber at I har lyst til at komme 

Jeg har haft mit sommerhus i snart 20 år, det er det bedste jeg har gjort for mig selv, jeg vil aldrig skille mig af med det.
Hornbæk er perfekt både sommer og vinter, fordi her er blevet meget mere livligt heroppe. Dengang jeg købte huset, lukkede alt kl. 18 og så var der dømt meget fesen spøgelsesby. Sådan er det heldigvis ikke længere. Dette er selvfølgelig også fordi Ilse Jacobsen blandt andet har købt hele byen og åbnet guderne må vide hvad efterhånden, haha.

Igår på vej til træning, går Thomas og sutter på et eller andet. Jeg ved jeg ikke har slik i huset, så havde jeg husket det.
Jeg tog fejl. Han havde ved et tilfælde fundet et helt arsenal af slik i en af mine skuffer, som jeg har gemt væk for – alt at dømme på slikkets konsistens – meget længe siden. Men hold nu kæft, jeg blev da glad! Det er noget af det mest vidunderlige, sådan at falde over tre poser slik! Jeg så mig selv, ligge i sengen med en skål og se Power inden sengetid.
Jeg så frem til det, men det endte som det plejer: Jeg sov kl 21.30. Nåede dog at spise slikket inden. :)

Jeg prøver ikke at have for meget af den slags i huset, for jeg har svært ved ikke at spise det, især omkring mens.
Men når det så ligger der, klar til at spise, lidt blødt, men klar, så er det jo som at få en gave!

Kan I gemme på slik? Tillykke med det, det må være rart 😅

4 kommentarer

Jeg vil høre din mening

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Favorit-serier: Must - see