VIND: Forebyggelse af rynker og hud med GLOW

Budget-venlig roadtrip til Tyskland: En weekend get-away

Det smukke kloster og besøgt seværdighed: Loccums kloster! 

 

Reklame for Tyst Turist Information

Ein Smuttur i det tyske – ægte roadtrip! 

Når jeg tager på roadtrip, gør følgende sig gældende:
Jeg skal have en med, der er sjov, spontan, kan køre bil, når jeg ikke gider (ca. fordeling: 80-20 … jeg er 20), en der kan se det sjove i mange ting, som måske i virkeligheden ikke er det 😛 og som kan nyde at opleve nye steder og lande helt ind til benet.
Ind i billedet kom KASPER! Min gode, gode ven, jeg har rejst en del med, allerede. Vi kan det der, sammen. Har I ikke sådan en ven?

Niedersachen 
Jeg hentede Kasper derhjemme, og lad det ikke være en hemmelighed, vi var lidt trætte, da klokken var 06.
Det var et sandt helvede at komme frem. Ikke fordi det er svært at krydse grænsekontrol, det er en smal sag. Men jeg skulle tisse 0ttehundrede gange på turen fra Frederiksberg til Rødby! Det skal kalkuleres med, når man begiver sig ud på længere ruter. Vi nåede færgen, heldigvis, og turen gik mod Niedersachsen. Det er et område – en delstat i Tyskland, som dækker over en masse små hyggelige byer, der er bygget op omkring stenhuse og snoede veje. Autentisk og nydeligt. 6.5 timer senere…

Vi ankom først til Rehburg Loccum. En bitte by, men et par hoteller, et smukt kloster, en pilgrimsrute, shopping og restauranter. Bevares, der bor også mennesker, men ikke mange. Det er vitterlig det man vil kalde en “village”. Hyggeligt og utrolig nærværende.

Facts: 10.000 indbyggerep
Ligger op ad søen Steinhuder Meer 
Tæt på Hannover 

Du tænker lige nu, ja det er fint, men vi er stået helt af, hvem ER ham Kasper? I kan se ham som regnbue-is og gøgler her. Vi laver morgenradio sammen, ud over som sagt at være venner.

Kasper er sgu altid frisk på en lille afstikker. Så da chancen bød sig, afsted til Tyskland med os.
– Tilbage til turen.
Vi ankom som sagt i Loccum, hvor flere eventyrlige oplevelser ventede os. Blandt andet et besøg i klosteret og en tur op ad pilgrimsruten. Er du til aktiv ferie, så gå efter pilgrimsruter! Det er hiking på et niveau hvor de fleste kan følge med i, samt man får set en masse og slappet af i hovedet.
Efter en tur på pilgrimsrute og i klosteret, tog vi på restaurant Carpe Diem, hvor de havde sørget for en virkelig god vegansk tre-retters til mig. Blandt andet suppe, og som det ses…jeg spiser op 😂

Vi sluttede dagen af, med at falde fuldstændig omkuld på hotellet, som heldigvis var gå-afstand fra restauranten. Vi var SÅ trætte!

Næste dag, stod den på cykeltur i Stolzenau, en by der kun ligger 2o minutter væk. Vi parkerede bilen, og satte os til rette på vores el-cykler. Jeg var lidt oppe og køre, da det var min første gang på en eldrevet cykel. Alt imens vi er klar parat start til at drøne derud af, begynder det at regne ned med noget, der var lige så hårdt som slikkepinde. Hvem gider have slikkepinde i hovedet??? Ikke nogen jeg kender.
Vi så det som et tegn på at vi skulle dreje af og ind på det nærmeste konditori og søge ly. Og spise kage. Og fnise.
Solen kom igen, og vi cyklede os en god, lang tur. Igen er jeg bare nødt til at påpege de fine huse og det, at der er så grønt! Små kringlede byer, ingen vanvittige højhuse- projekter af beton!! TAK!

TIP: 
Tag på din egen Ein smuttur – klik her 
Meget mere om Niedersachsen og hvad du kan opleve, blot få timer fra Danmark – klik her  

Dernæst, vi satte cyklerne, sagde pænt tak til Hr. Dreyer og så gik turen mod blåbærplantagen! Vi skulle spise på Cafe Bickbeerenhof, hvor man serverer blåbær i alle mulige afskygninger, som blåbær ketchup, eksempelvis!

Her mødtes vi med Hr. Nolden, som viste os rundt og fortalte os om blåbær farmen og nogle ret vilde tal for, hvor meget de transporterer væk af bær om dagen! Se videoen her, hvor jeg er selvudnævnt blåbær-guide! Sommerjobbet, hvis alt andet skulle glippe!
Vi fik en øl, dog uden blåbær og havde faktisk en fest. Hvem så lige det? Fest og farver på en blåbærfarm. Den er besøgt i højtiden af op til 2000 mennesker om dagen, det er alligevel noget.

Vi er skam ikke færdig med sightseeing, for turen gik videre til Nienburg! Igen i bil, ca. 30 km væk og i øvrigt godt mætte efter en god frokost!

I Nienburg har de en kartoffelfestival, som jeg har talt ned til, jeg skulle besøge. En KARTOFFELFESTIVAL! Det er jo sindssygt. Jeg elsker kartofler i alle afskygninger, så udsigten til pommes fritter i den anledning var næsten ikke til at bære 😁

Det må altså vente til næste indlæg.
Kh. Kira & Regnbue-isen

Kloster-haven

 

Parkhotel Bad Rehburg i Loccum – sødt personale og lækre omgivelser 

 

Kasper kunne ikke helt komme sig over, at hesten var en zebra! 

Blåbærfarmen – cafeen serverede gløgg! Det er helt normalt året rundt 

 

Ingen kommentarer endnu

Jeg vil gerne høre din mening eller hvis du har gode tips og tricks.

Jeg vil høre din mening

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

VIND: Forebyggelse af rynker og hud med GLOW