Behandlinger der fugter huden og forebygger rynker - YES!

VIND: Forebyggelse af rynker og hud med GLOW

 

Konkurrencen er slut. Vinderen af lodtrækningen er Anne Karas. Stort tillykke, Anne, med den flotte præmie, håber du bliver glad for den.
*Du modtager en mail og den skal være besvaret inden 14 dage fra dags dato. Du skal inden 14 dage, have sat en dag i kalenderen til konsultation hos Kim Novaa, ellers frafalder præmien og går til en anden. 

 

Du kan ved at læse her, deltage i en konkurrence om et gavekort til 5000,- kroner til VOLITE behandling. Behandlingen er den sidste nye fra Juvederm, som man nu kan få som behandling, hos INITO i København. 

Mega-magasinet Harpers Bazaar har lavet et interview med en ekspert og der står følgende:

Dr Jonquille Chantrey, surgeon and international lecturer in cosmetic medicine tells Bazaar, “Volite is the first injectable treatment that provides clinically proven dermal hydration for up to nine months after just one treatment.” In Dr Chantrey’s opinion, “It’s the perfect choice for those who want to improve their overall skin quality, as it visibly improves elasticity and hydration, as well as the appearance of fine lines.”
Æd den, venner!

Hvad er Juvederm Volite
Volite er en behandling der fugter, blødgør og fremmer flot struktur i ansigt, på hals og på hænder og ændrer lysstyrke.
Hvad betyder det, når jeg siger, det ændrer lysstyrke? Det er simpelthen fordi, huden ændrer glød! Den får GLOW. Med fugt indefra, som behandlingen giver, får min en mere naturlig hud, som da man var yngre og den var glowy og frisk.
Volite, er for dig, der gerne vil forebygge og ændre på nogle ting, således du både får fine ændringer men også forebygger. Dig, der savner at lægge makeup der ikke lægger sig i små foldere i ansigtet, og pludselig skal du tage hensyn til det, hvor du førhen bare kunne lægge din makeup som lyst og behov nu meldte sig. Det er til dig, der tit tænker på, hvordan du godt gad, de små fuger var væk og den matte hud frisk.

Du kender sikkert Juvederm fra andre behandlinger, men dette er en ny metode, som nu vinder frem og som giver huden den naturlige fugt den selv har dannet engang, som er det, der giver den naturlige glød.

Hvis du vil vide om det er noget for dig, kan du kontakte Inito her:
Vesterbrogade 179, 1800 Frederiksberg
+45 71 99 44 55
INITO ONLINE

Jeg fik behandligen, fordi jeg gerne ville teste den. Jeg kender først resultatet om nogle uger, men så holder det også ni måneder frem.
Du kan læse om min behandling her
Når ens hud er mat og træt eller uren og fedtet eller tør, påvirker det os. Det tror jeg de fleste kan nikke genkendende til. Det kan være stress, for nogen overgangsalder, det kan være livsstil eller lidelser. Ikke desto mindre, det er utrolig dejligt, at der findes hjælp til at ændre på noget af det.
Nu skriver jeg, som om jeg kender resultatet, men jeg læser alle steder, at folk er rigtig glade for det, så jeg kan ikke se, hvorfor JEG ikke skulle blive det :) Indtil videre, er jeg meget glad for alt jeg har fået lavet hos INITO, så jeg stoler på det.

Vil du gerne vinde et gavekort til 5000? Det tænkte jeg da nok. Sådan deltager du:
I kommentarfeltet nedenunder, skal du svare rigtigt på følgende og du deltager i lodtrækningen.

Hvad er Juvederm: 
A) Vand og et syrekompleks
B) Vand og et sukkerkompleks
C) Vand og et basekompleks
Svaret finder du her: KLIK 

Det med småt:
For at deltage i konkurrencen skal du selvfølgelig være kandidat til en behandling, dvs du skal være over 18 år og selve behandlingen skal altid først foretages efter en lovpligtig konsultation og med 2 dages betænkningstid. Behandlingen kan ikke overdrages til anden person og ej heller ombyttes til andre behandlinger eller rede penge.Efter vinderen er trukket skal behandlingen være foretaget inden 1/9-18

Billedet af MIG, er et FØR – billede. Senere kommer i et nyt indlæg, efter billedet. 

SE vores liveoptagelse af behandling på min side her
Eller på Initos side her

 

270 kommentarer

Jeg vil høre din mening

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Behandlinger der fugter huden og forebygger rynker - YES!