Varm hund på grillen

Behandlinger der fugter huden og forebygger rynker – YES!

+ VIND et gavekort på 5000,- til DINE egne behandlinger!

Jeg tester Juvederm Volite
Det var som at blive nusset af en nålepude, men hold nu op, hvor er jeg spændt på resultatet!
Så sidder man her igen. Og lider for skønheden 🙂
Jeg var forbi Kim Novaa, for at blive behandlet med en ny skønheds /anti – age behandling der hedder Juvederm VOLITE.

{Vind din egen behandling 👇🏽Scroll ned}

Jeg elsker jo resultaterne jeg får ud af at besøge Kim Novaa hvor jeg i øvrigt har fået botox og filler i hagen (mere symmetrisk ansigt), jeg kan bare ikke sige, at jeg er typen der synes det er sjovt at blive stukket i, men heldigvis blev jeg bedøvet med bedøvelsescreme inden VOLITE behandlingen, som er mere omfattende end det andet jeg har prøvet. Man får en del stik i hver side af ansigtet, men eftervirkningerne var minimale og stikkene var hurtig væk igen.

Volite indeholder Hyaluronsyre, som fugter huden indefra fordi det har en høj vandbindingsevne. Det gør, man ser friskere ud og tilsætter huden et glow.
Når proceduren udføres, omdannes bindevævscellerne til kollagen og netop dette gør, at ens hud bliver mere ungdommelig og frisk at se på.

Billederne du ser her på siden, er FØR billeder – senere hen, bringer jeg i et andet indlæg, efter-billederne. 

Jeg har skam ikke noget imod at blive ældre. Slet ikke. Jeg kan faktisk godt lide min alder, men jeg kunne bedre lide min hud for nogle år siden, og derfor synes jeg slet ikke der er noget i vejen med, at hjælpe den tilbage til de gode gamle dage! Jeg kan godt lide flot, elastisk hud og da jeg i forvejen døjer med tør hud, her er Volite perfekt, da det netop fugter indefra og FOREBYGGER udviklingen af rynker, og så videre, ved at fugte indefra, hvilket er det huden selv gør, bare mindre med årene.
Så hvis du har:
Rynker, mat, grå og tør hud, kan VOLITE hjælpe dig.  Det er allerede “en ting” i udlandet, så mon ikke det også bliver det her?

Taget fra magasinet Harpers Bazaar: 
Dr Jonquille Chantrey, surgeon and international lecturer in cosmetic medicine tells Bazaar, “Volite is the first injectable treatment that provides clinically proven dermal hydration for up to nine months after just one treatment.”

Beøg INITO, klik her – eller kontakt dem for en uforpligtende snak om, hvad de kan gøre for dig
Vesterbrogade 179, 1800 Frederiksberg
+45 71 99 44 55

Man skal dog ikke forvente en effekt før nogle uger efter indsprøjtningerne.
Jeg har før/efter billeder, men jeg gruer lidt for før-billederne for hver gang jeg lige skal forbi kim beslutter han sig pludselig for at vi skal tage et og det er så gerne en af de dage, jeg ikke lige gad rede mit hår, eller ikke har fået sovet. Fedt. 😱

Vedr. hagen, og mundvigene, der har jeg fået lavet:

I hagen får jeg nu kun en halv sprøjte med juvederm, bare for at holde det vedlige, og så får jeg botox i mundvigerne for at løfte dem lidt og langs kæben, så kæbelinien forbliver stram.

Jeg vil gerne lige indskyde: Kim synes jeg skal have mimik, det synes jeg også selv, så vi fastlåser aldrig mit ansigt i stramme rammer. 

Det er jeg glad for, fordi igen, jeg gider personligt ikke have en mudvig der hænger. Eller trætte kinder for den sags skyld. Min hage er noget nyt vi har fundet på, det kan jeg også godt lide, fordi min hage er ikke så fyldig fra naturens side, så man kan vel sige, jeg er gået fra en b-skål til en c-skål 🙂

PRØV VOLITE GRATIS!
Hvis du gerne vil prøve Volite, kan du vinde din helt egen behandling ved at klikke her – vi udlodder en konkurrence til en værdi af 5000,-

For at deltage i konkurrencen skal du selvfølgelig være kandidat til en behandling, dvs du skal være over 18 år og selve behandlingen skal altid først foretages efter en lovpligtig konsultation og med 2 dages betænkningstid. Behandlingen kan ikke overdrages til anden person og ej heller ombyttes til andre behandlinger eller rede penge.

Efter vinderen er trukket skal behandlingen være fortaget inden 1/9-18

KLIK HER, for at deltage i konkurrencen.
Uh, det er spændende, det her!

Kh. Kira

 

SE vores liveoptagelse af behandling på min side her
Eller på Initos side her

Ingen kommentarer endnu

Jeg vil gerne høre din mening eller hvis du har gode tips og tricks.

Jeg vil høre din mening

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Varm hund på grillen