Nej, George Best ⚽️ var ikke gæst i morgenshowet 😱

Før / efter: Hvem elsker ikke transformationer

Synes lige jeg ville dele nogle billeder af en kunde der sendte de seneste mål og billeder. Jeg ved ikke hvad hun har tabt lige nu, andet end at sidst vi vejede hende, havde hun tabt næsten 10 kg på halvanden måned. Mit bud ud fra vægttabet omkring livet, er at hun har tabt yderligere fem kilo siden 27.5.
Vægten lød på: 126.3 den 15.4. 
Vægten lød på: 116.9 den 27.5 

Kundes drive: 99.9 procent.
Kundes nedture: Et par enkelte,  når det føles lidt hårdt det hele. Især når sociale events minder hende om, hvad hun plejede at gøre, men ikke bør gøre nu: Spise med maven og sindet og men med måde.
Mit råd: Kom igennem det, du kommer over på den anden side alligevel.
Fik jeg ret: Ja.
Svært ved at undvære sukker: Nej, kunde holder blodsukker stabilt ved at primært følge de planer vi har lagt.
Plads til udskejelser: Der har været nogle enkelte. Det er gået fint og uden dårlig samvittighed, hvilket jeg ikke anbefaler man dyrker.
Træning: Kunde holder sin træning ved lige, faktisk har hun tiden til det, så det udnytter hun, hvilket jeg anbefaler. Hun træner dagligt, også med mig nogle dage. Gået fra at puste efter 15 squats til at kunne stå på en stairmaster 2o minutter. Træning er terapi for kunde.
Humør: Kan være svingende, men det er almindeligt. Men 99% af tiden ved godt mod og stærk i sindet og lysten til at klø på.
Motivation: At mærke og se forandringer.
Hvad siger vægten: Den har vi ikke tjekket, da kunde først har en aftale med mig senere denne måned, derfor venter vi til konsultationen.

Kunde siger også, at hun nogle gange føler der ikke sker nok eller noget. Det er helt normalt.
Men det kan vi jo så se her, at det gør der.
Vi har lavet delmål. Næste delmål er de næste 10 slut juli.

Min konklusion: Hun er grydeklar – så klar til forandring og lysten til at leve livet uden af at vægten skal dominere hendes humør, hvordan hun klæder sig, hvordan hun agerer overfor andre. Her et eksempel på, at følger man de guidelines man får stukket i hånden af mig, så opnår man også de resultater man ønsker. *

Kontakt mig på os@dkira.com såfremt du har spørgsmål om forløb.

*Der vil altid være undtagelser. Her især, dem der ikke er psykisk klar eller har sygdomme som stiller sig meget i vejen. Vægttab behøver ikke ske hurtigt, men bare der er fremgang.

 

1 kommentar

Jeg vil høre din mening

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Nej, George Best ⚽️ var ikke gæst i morgenshowet 😱