Opi har fødselsdag: Vind en goodiebag + gavekort

Alene i biografen

bif

Jeg var til pressevisning af filmen The Journey.
Film skal ses i biografen – og på Netflix!
Jeg foretrækker biografen, jeg synes bare der er langt mellem snapsne. Jeg bor lige overfor en biograf og burde jo gå derover noget mere.
Jeg holder også af at gå i biografen alene, ja, der er mange ting,jeg kan lide at gøre alene, og til en pressevisning, er der ikke som sådan en fyldt sal.
Det er oftest om morgenen, hvilket jeg rigtig godt kan lide.

thejourney_quad_art_r2_mh_v-1

 

 

T H E     J O U R N E Y
Jeg havde ingen ide om hvad jeg skulle forvente af denne irske film, baseret på en sand historie. Men når noget er sandt er det også det mere interessant. Jeg er nu ikke en filmanmelder, men jeg er en pige med lyst til at se film og vil meget gerne inspirere andre til at gøre det samme.
Filmen handler om en præst og en politiker der har taget hver deres side i konflikten i Nordirland. De mere eller mindre hader hinanden. Men for at få en ordentlig fredsforhandling på plads, der for altid kan ændre den krigeriske stemning i Nordirland,  ønsker man at sætte dem sammen. Dette skal foregå med sand kvindelist! For hvordan får man to mænd der hader synet af hinanden til at nå til enighed? Filmen illustrerer udfaldet af denne muligvis snedige plan, og viser hvordan politikeren og præsten fra Democratic Unionist Party Ian Paisley og Sinn Fein politikeren Martin McGuinness, bliver konfronteret med fortidens laster. Det bliver en lang køretur og der er meget snak, men det gør bestemt ikke filmen kedelig. Den er underholdende og meget lærerig.

Se den i alle Nordisk Films biografer.

Min bluse er fra chiquelle.dk 

TRAILER:

2 kommentarer

  • Kira

    Det er der nemlig! Og en god morgenfilm, så har man stadig energien til at møde verdenen bagefter, en oplevelse rigere :)

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Ihhh jeg elsker også bare at gå i biografen alene <3 der er noget magisk ved at sidde i biografen og bare kunne lade sig opsluge af den film, der vises på lærredet.

    Siden  ·  Svar på kommentar

Jeg vil høre din mening

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Opi har fødselsdag: Vind en goodiebag + gavekort