Kuala Lumpur: Har ikke set min veninde i otte år - plus hotel med fokus på sundhed

Så kom de små skildpadder til verden! Projekt red de truede skildpadder

Vi har set en skildpaddefødsel. Du kan også se den her, skridt for skridt!
Vi blev fra KL transporteret af vores rejseselskab Malaysia Eksperten /Malaysia Experten til KL lufthavn, hvor vi skulle flyve til Sandakan, som ligger i distriktet Sabah. Det tog næsten tre timer.
Derfra blev vi så hentet og kørt til My Nature Resort, hvor guiderne skitserede de næste dage for os. De er yderst professionelle og så søde. Jeg kan så meget vænne mig til at have et rejseselskab ordne alt for mig. Jeg plejer altid at rejse på egen hånd, så det er virkelig befriende ikke at skulle tænke selv. Man skal bare møde op. ✌🏽 😎

My Nature Resort var vores jomfru møde med regnskov. Her kunne man se flyvende egern og aber naturligvis. Det var også Thomas første dyp i udendørspool, det var han svært tilfreds med. Det var jeg også, så skulle jeg ikke længere høre på hans piveri om en dukkert  😝

Sådan ser det ud (og vi fik brude suiten):
img_8600

img_8587

img_8528

img_e8546

Her er jeg allerede blevet mødt med nogle af skovens vilde dyr. Hvertfald hvis man skal dømme fra mit ansigt. 

Hytterne er sparsommelige, men rene, hjemmelige og der er alt hvad man skal bruge, inkl. en god seng. Næste dag, gik turen til havnen og videre til Seligan Island. NU KAN jeg ikke trække den mere – KLIK HER

1 kommentar

  • Wow, that’s what I was searching for, what a information!
    present here at this website, thanks admin of this
    website.

    Siden  ·  Svar på kommentar

Jeg vil høre din mening

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Kuala Lumpur: Har ikke set min veninde i otte år - plus hotel med fokus på sundhed