På vej til Borneo via Kuala Lumpur: Men først by-oplevelser!

Kuala Lumpur: Har ikke set min veninde i otte år – plus hotel med fokus på sundhed

img_8485

 

Sidste dag i KL inden turen går til Borneo og Selingan Island (HER vil I gerne være med, det ved jeg) og til sidst, Gaya Island Resort.
Som det ses på billedet, er mit morgenhår on point 😃

Jeg fik glæde af af at se min veninde gennem næsten 20 år, Juliana. Vi kender hinanden fra LA og nu bor hun i KL. Vi har ikke set hinanden længe, men intet er forandret. Pludrende og kvidrende som kvinder nu engang fører samtaler med deres fortrolige :).

Her er vi sammen på Hotel Element Kuala Lumpur Westin.

img_8466

Hotel Element Kuala Lumpur Westin egner sig godt til folk der gerne vil bo et sundere sted når de rejser. Der er et fint gym samt indendørs pool (så nu helst den var udendørs) og så er der varieret sund mad i buffeen inkl. havregryn og sojamælk.

🌟Vores fantastiske tur er lavet i samarbejde med Malaysia Eksperten og Malaysia Experten⭐️

Maden i restauranten til aften og frokost serveres i små portioner men er ikke så dyre. Intet er faktisk dyrt i KL når det kommer til mad og drikke. Til gengæld vil de på den måde, prøve at skære ned på madspild. Man kan altid bestille mere mad. Det er en god tanke, synes jeg. Morgenmaden egner sig så fint til folk der er lever sundt og også vegansk. Værelserne rummelige og lyse med fantastisk udsigt. På Hotel Element Kuala Lumpur, kan man leje lejligheder. Vi var oppe og se dem, og de er meget store, samt man kan nemt tage to par og børn afsted og der er plads til alle. Priserne ligger fra ca. 500 kr. og opefter pr. nat og de store lejigheder kan snildt fås for 1500 pr. pr nat hvilket er uhørt billigt i forhold til, hvad man ellers får. Vi var meget tilfredse – igen.
(Klik her for første & andet indlæg fra KL)
img_8498

img_8490

img_8488

img_8241

screenshot-2018-03-17-06-04-10

Sådan ser et typisk værelse ud, men man kan booke 3 værelses suiter med vaskemaskine, tørretumbler, køkken og flere badeværelser. Med andre ord, lejligheder, og de er LÆKRE. Man bor tæt på alt og kan gå til de store shopping malls.
Skulle man være i tvivl, er KL meget moderne hvad angår butikker, livsstil og restauranter. Hvad der ydermere er attraktivt er, at der er GRØNT! Mange træer og bare meget grønt. Dejligt.

Vi rundede lige The Bad Boss Cafe, hvor vi fik en god frokost og lidt frugt. Det gør vi os meget i her. Masser af frugt og friskpresset juice. Ahhh!
Link til Bad Boss – klik her 

img_8426

img_8414

The Bad Boss cafe opfordrer til, at man får afreageret over sin dumme chef. Det kan man blandt andet gøre, ved at slå på en boksepude med dertilhørende handsker. Stedet man taler dårligt om sin chef uden omsvøb.

SELIGAN ISLAND, SKILDPADDE FØDSEL  & MY NATURE RESORT – KLIK HER

🌿 Instagram 

🌿 Sport Vægttab & Fitnessrejser 

🌿 Min bog Vegansk Vægttab

1 kommentar

  • Tina

    Spændende rejse:-)
    Dejligt du kan se din veninde helt andet sted end hvor I gjorde i sin tid.
    Nyd det:-)

    Siden  ·  Svar på kommentar

Jeg vil høre din mening

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

På vej til Borneo via Kuala Lumpur: Men først by-oplevelser!