Date der gik galt: Noah fra Beverly Hills 90210

Fra kulden til Malaysia & Borneo: Vi runder lige Kuala Lumpur – se med

img_8366

Vi har planlagt denne tur siden november 2017 og med den fantastiske hjælp fra Malaysia Eksperten/Malaysia Experten, lykkedes det at få sammensat et spændende, alsidigt program. Man skal nok kunne lide at rejse lidt rundt for vi er i alle hjørner, men turen rundes af med 6 dage på det dejligste resort…

Hvis ens største fornøjelse er at rejse, kan det være en rigtig god ide at gøre som os: Vi har en feriekonto. Vi sætter penge ind hver måned og så slipper man for store udskrivninger på een gang. “Os” det er så også min kæreste Thomas.

Jeg har altid drømt om at komme til Borneo, fordi jeg synes dyr skal ses i naturen. Og jeg skal da lige love for, at alle mine drømme gik i opfyldelse!
Vi er her stadig, men jeg starter lige fra begyndelsen.
Vi rejser med Emirates til Doha og videre til Kuala Lumpur. Vi ankom sent men blev hentet af guider fra Selected Tours/ Malaysia Eksperten/ Malaysia Experten. Godt nok lækkert, normalt er jeg ret god til at bare selv at rejse uden hjælp fra andre men jeg synes det er virkelig rart at blive transporteret rundt og ikke skal tænke på noget andet end at skimte rejseplanen og ellers møde op når man bliver bedt om det.
Første nat foregik på Dorsett Kuala Lumpur. Ligger vel at bemærke, ved shoppinggaden – den bedste shopping i KL.
Man kan bo enten på værelser  som os der boede på premium deluxe. Værelser koster fra 230 Ringit og op, absolut ikke noget der vælter budgettet og man får noget for pengene skal lige siges. Eller man kan bo i deres lejligheder der koster ca. 780 Ringgit pr. nat svarende til 1200 danske kroner. Her kan man bo flere par, lave egen mad og med lækker pool, lejeplads og fitness center på toppen. {Se billeder}. Ikke dårligt! Faktisk perfekt!
Varmen er ikke til at tage fejl af. Her er skønt og varmt og vi får masser af sol. Der kommer lige et par skyl af regn der varer en halv til en hel time og så er det slut og solen kommer igen :)

img_8316

img_8405

Hotelværelset og restauranten. Hotellet har en pool og et lille gym. 

img_8380

img_8379

img_8376

img_8366

img_8345

img_8339

Her ser i lejligheden på Dorsett som hedder Dorsett Residences.

Dejligt hotel selvom fornøjelsen var kort da vi skulle videre næste dag tidligt for at gå på opdagelse.

Vores rejse er sammensat af Selected Tours/ Malaysia Eksperten/ Malaysia Experten. Klik her 

🌿 Instagram – se masser af feriebilleder og rejser samt træning og kost 

🌿 Sport Vægttab & Fitnessrejser 

🌿 Min bog Vegansk Vægttab

1 kommentar

Jeg vil høre din mening

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Date der gik galt: Noah fra Beverly Hills 90210