VeganerUdfordringen: Min ven Kaspers største udfordringer - og min hjælp

Revitalash virker: Se hvor meget mine vipper voksede

img_8556

img_8549

img_8547

Mine øjenvipper her, er fotograferet før jeg gik i gang. Før jeg startede, målte min kæreste mine vipper på det længste stykke med en målestok. 

Jeg er ærlig talt ikke typen, der falder for alle mulige besynderlige tricks online, fordi suspekte typer skal tjene en skilling eller to.
Men da en af mine venner, der har spashop.dk spurgte om jeg ville teste serumet Revitalash, sagde jeg ok, så PYT da.
Jeg har egentlig lange vipper IRL men det skader da ikke, at lade dem vokse endnu mere.

Efter 8 uger efter næsten at have brugt den dagligt, voksede mine vipper med 2 milimeter. Fra 5 mm til 7. Ikke dårligt! Jeg brugte den ikke dagligt, da jeg glemte den nogle gange, når jeg skulle i sommerhuset. Så måske kunne de endda være blevet længere.

Så til dig, der gerne vil have længere vipper, slå dig løs! Det virker sgu :)

OM:

”Revitalash” er næring til øjenvipperne udviklet af den amerikanske øjenlæge dr. Brinkhoff og hjælper dig med at få mærkbart længere, tykkere, fyldigere og mørkere vipper. Det har ingen betydning, hvor korte, skøre, tynde eller sparsomme dine øjenvipper i forvejen er; Revitalash hjælper dig at få længere og smukkere øjenvipper på kort tid. Revitalash Eye Lash stimulerer væksten af vipper, og du vil se mærkbart, synlige resultater efter 3-10 ugers brug. Dens formel indeholder en blanding af kosmetiske komponenter, effektive peptider og lindrende planteekstrakter, der alle bidrager til både at forskønne og nære dine øjenvipper.

Klik her for at se mere om Revitalash

71uvrxv5rtl-_sl1500_

Ingen kommentarer endnu

Jeg vil gerne høre din mening eller hvis du har gode tips og tricks.

Jeg vil høre din mening

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

VeganerUdfordringen: Min ven Kaspers største udfordringer - og min hjælp